الموضوع: پاسخ‌های امام به نسيم وطريد وعلم الجهاد

علم الجهاد از خداوند تقوا کن؛ ای انصار میان ما به حق حکم کنید..

- 22 -
الإمام ناصر محمد اليماني
09 - 02 - 1430 ه
05 - 02 - 2009 م
17- بهمن- 1387 ه.ش.
12:09 صباحاً

علم الجهاد از خداوند تقوا کن؛ ای انصار میان ما به حق حکم کنید.
بسم الله الرحمن الرحيم، وسلامٌ على المُرسلين والحمدُ لله ربّ العالمين، بعد.
علم الجهاد تو مغلطه کرده و گمراه کننده و نیرنگ‌بازی؛ به خداوند قسم که در فتوای حق من اختلافی نیست؛ همانا که پروردگار هرکس را که خود سبحانش بخواهد هدایت نمی‌کند اگر چنین باشد تمام مردم را هدایت می‌کرد و اگر خدا بخواهد می‌تواند همه مردم را به یک امت بدل کندکه او بر هر چیز تواناست؛ ولی خداوند زمانی بنده‌ای را هدایت می‌کند که خود بنده طالب آن باشد. لذا خواستن هدایت قدرتی است که در اختیار بنده قرار دارد و سپس این خواسته در عالم واقعیات محقق خواهد شد ولی این تحقق تنها در صورتی رخ می‌دهد که خدا بخواهد چرا که خداوند کسی را هدایت می‌کند که خود خواهان هدایت باشد. اما اراده و خواست خداوند؛ اگر خدا بخواهد تمام مردم را هدایت می‌نماید و آنها را یک امت قرار می‌داد ولی بندگانی را وارد مسیر هدایت می‌نماید که خود طالب آن باشند و روی‌گردانان را رها می‌کند و راه تسلط شیطان را بر آنان بازمی‌گذارد تا بر آنان چیره شده و از راه راست بازشان دارد.علم الجهاد؛ غرور و تعصب تو را به گناه نکشاند؛ و انصار را به عنوان شاهد قرار می‌دهیم تا درمورد علم هدایت میان من وتو حکم کنند که آیا از ابتدایی که برایت برهان آوردیم تا زمانی که با برهان‌های بسیار در مقابلت حجت آوردیم- شاید که هدایت شوی- آیا تغییری در فتوای‌مان دادیم؟ اما تو شروع به مغلطه‌کاری کرده‌ای. یک سطر از بیان را نقل می‌کنی امام توضیحاتی که در پی آن است را رها می‌نمایی و این کاری شیطانی است! تو به دنبال حقی یا باطل؟ این که بازی شطرنج نیست! ما به خاطر فتواهایمان در پیشگاه خداوند مسؤولیم و چه کسی ظالم‌تر از کسی است که به خداوند نسبت دروغ می‌دهد؟ من خواست خداوند سبحان را انکار نمی‌کنم و شهادت می‌دهم که اگر خداوند بخواهد؛ تمام مردم ،امتی واحد خواهند شد که به راه راست -صراط مستقیم- می‌روند؛ ولی پروردگار برای هر کاری سببی قرار می‌دهد و اسباب هدایت، انابه بنده به درگاه اوست و بعد از این هدایت پروردگار فرا می‌رسد. آیا این فتوا را که به طور مفصل توضیح دادیم، نفهمیده‌ای؟ تا جائي كه چيزي براي گفتن نداشته باشي و سپس می‌گویی من فتوای خودم را عوض کرده و مثل تو فتوا داده‌ام و گفتم زنا به اراده خداوند و خواست خداست! آیا نمی‌بینی که به خداوند و خلیفه او وبه رسولان انبیای الهی افترا می‌زنی؟ پس خداوند مرا کافی و وکیل من است و حکم را به انصار و سایر بازدید کنندگان می‌سپاریم که آیا من تغییری در فتوایم داده‌ و از تو پیروی کرده‌ام؟ پناه برخدا که من تا روزی که مردم در پیشگاه پروردگار عالمیان قرار می‌گیرند؛ از تو پیروی نخواهم کرد. اگر تو را حق می‌دانستم؛ چرا باید مثل توغرور و تعصب مرا به گناه بکشاند؟ اما علم الجهاد؛من تو را آشکارا گمراه می‌دانم و چقدر تو از حق دوری.! حکم ميان ما علم است نه کلام؛ ای جماعت انصار و ای بازدید کنندگان در بیان ناصر محمد یمانی تدبر کنید و ببینید آیا ناصر محمد یمانی فتوای متناقض داده و آیا آن چنان که علم الجهاد به دروغ به ما نسبت می‌دهد؛ از فتوای خود بازگشته‌ایم؟ ما منتظر حکم شما هستیم تا آن گونه كه خداوند (اختلاف بين دو بيان را ) به شما نشان مي دهد ، اختلاف این دو بیان را که مانند تفاوت ظلمت و نور است اعلام کنید.
وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين.
الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.

اخرین به روز رسانی: 10-09-2022 04:15 PM