الموضوع: خطاب جديد ازقرآن مجيد خداوند هدف مرا نجات بشریت قرار داده است إن شاء الله

3

اگر خداوند به قلب تو نظر کند و تو به دنبال حق باشی؛ برخداوند است که تو را به راه حق هدایت نماید. ..

- 3 -
الإمام ناصر محمد اليماني
30 - 03 - 1428 ه
18 - 04 - 2007 م
29 - فروردین - 1386 ه.ش.
08:33 مساءً

اگر خداوند به قلب تو نظر کند و تو به دنبال حق باشی؛ برخداوند است که تو را به راه حق هدایت نماید. .
بسم الله الرحمن الرحيم
( دنیا )هنوز تمام نشده ومهدی منتظرامام فراگیر و شامل باقی مانده است و ولی اکثر شما از این امر آگاه نیستید؛ همانا که من یک نصیحت به شما دارم؛ به دنبال حق باشید و یک در ده شک کنید که شاید این یمانی که من او را تکذیب می‌کنم؛ به حق مهدی باشد. سپس در خطابه‌های من تدبر کنید؛ و اگر خدا ببیند در قلبت به دنبال راه حق می‌گردی؛ برخداوند است که تو را به راه حق هدایت فرماید. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ (69)} صدق الله العظيم [العنكبوت].
قبل از این که بگویی:
{أَوْ تَقُولَ لَوْ أَنَّ اللَّهَ هَدَانِي لَكُنتُ مِنَ الْمُتَّقِينَ (57)} [الزمر]،
چون خداوند کسی را هدایت می‌فرماید که به دنبال هدایت شدن باشد؛ و برتوست که به دنبال حق بگردی و برخداوند است که تو را به سوی خود هدایت فرماید. خداوند تعالی می‌فرماید:
{وَيَهْدِي إِلَيْهِ مَن يُنِيبُ (13)} صدق الله العظيم [الشورى].
ولی اگر خودت نخواهی؛ چطور خداوند تو را به سوی خود هدایت نماید؟
{أَنُلْزِمُكُمُوهَا وَأَنتُمْ لَهَا كَارِ‌هُونَ (28)} صدق الله العظيم [هود].
آیا گمان می‌کنید اگر مهدی ظاهر شده و بگوید من مهدی هستم؛ شما خواهید گفت راست می‌گویی؟ خیر بلکه او را تکذیب خواهید کرد. من از شما نمی‌خواهم ساده لوح بوده و هرکس گفت من مهدی هستم؛ او را باور کنید. بلکه بگویید:" باید ببینیم راست می‌گویی یا دروغ؛ اگر مهدی باشی؛حتما پروردگار عالمیان در علم کتاب خود- چه ظاهر و چه باطن آن- تو را داناترین مردم قرار خواهد داد و هیچ کس نیست که از قرآن با تو مجادله کند؛ مگر این که با حجت بالغ و کامل از قرآن عظیم بر او غلبه کنی و هیچ کس نتواند تأویلی بهتر و درست‌تر ازتأویل تو ازقرآن بیاورد.اگر چنین بودی؛ می‌فهمیم که خداوند تو را از نظر علمی بر علمای امت فزونی و برتری بخشیده است؛ چون ما منتظرنیستیم بعد از تفرقه و تشتتی که گرفتار آن شده‌ایم؛ نبی یا رسولی برای هدایتمان بیاید؛ بلکه در انتظار مردی صالح هستیم که کتاب خدا را به ما بیاموزد و در مواردی که علمای دین دچاراختلاف شده و دین را فرقه فرقه و پراکنده کرده و هریک به داشته خود شادند؛ میان انها حکم نماید.
أخو الصالحين في الله ناصر محمد اليماني.
اخرین به روز رسانی: 31-08-2022 12:33 PM