- 1 - الإمام ناصر محمد اليماني 07- ذو الحجّة - 1438 ه 29 – 08 – 2017 م 7-شهریور-1396 ه.ش. 08:30 صباحاً ( برحسب تقويم رسمي لأمّ القرى ) خبرهایی از آیات محکم ذکر به قلم امام مهدي منتظَر ناصر محمد اليماني . به نام خداوند شدید العقاب و غفار برای کسی که توبه و انابه کند. مسلمانان در بورمه و میانمار و در تمام کشورهای عالم که مورد ظلم واقع شدند، به درگاه پروردگارشان انابه میکنند تا دشمنانشان را هلاک کرده و آنها را بعد از آنان در آن کشورها خلافت دهد؛ و اگر به درگاه خداوند تواضع کرده و با دعا تضرع کنند،هر چقدر هم گناهکار باشند؛ دعایشان اجابت خواهد شد ونباید از رحمت خدا مأیوس گردند. روزهای آینده پر از حوادث پیدرپی است که نشانههای عذاب خدا را در بر دارند. از جمله باران شهاب سنگ با حجمهای مختلف و صاعقههایی که به اذن خدا بر هر کس که بخواهد فرود آمده و از هر کس که خدا بخواهد بازداشته میشوند و مردم از ترس مرگ از این صاعقههایی که در شب یا روز فرود میآیند انگشتان خود را در گوش میگذارند و خداوند برکافران احاطه دارد [اشاره به آیات کریمه سوره بقره:أَوْ كَصَيِّبٍ مِّنَ السَّمَاءِ فِيهِ ظُلُمَاتٌ وَرَعْدٌ وَبَرْقٌ يَجْعَلُونَ أَصَابِعَهُمْ فِي آذَانِهِم مِّنَ الصَّوَاعِقِ حَذَرَ الْمَوْتِ وَاللَّهُ مُحِيطٌ بِالْكَافِرِينَ (19)]و انفجارهای خورشیدی بزرگ و سقوط قطعهای از آسمان بر زمین[كسفٌ من السماء ساقطٌ] و تاریکی در زمین و زلزلهها در خشکی و باد شدید و توفانهای دریای مسجور [رانده شدن دریا بهسوی خشکی توسط بادهای عذاب]*و زلزلههای دریایی و کوههای یخی از تگرگ که از شمال غربی میآیند[اشاره به آیه کریمه سوره نور: أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ يُزْجِي سَحَابًا ثُمَّ يُؤَلِّفُ بَيْنَهُ ثُمَّ يَجْعَلُهُ رُكَامًا فَتَرَى الْوَدْقَ يَخْرُجُ مِنْ خِلَالِهِ وَيُنَزِّلُ مِنَ السَّمَاءِ مِنْ جِبَالٍ فِيهَا مِنْ بَرَدٍ فَيُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشَاءُ وَيَصْرِفُهُ عَنْ مَنْ يَشَاءُ يَكَادُ سَنَا بَرْقِهِ يَذْهَبُ بِالْأَبْصَارِ (43)]و طلوع خورشید از مغرب به دلیل نزدیک شدن سیاره عذاب از جنوب. و خداوند هرچه را که بخواهد [از این عذابها] محو کرده و هر کدام را که بخواهد ثابت میکند و بازگشت امور به سوی اوست؛ وقوع برخی از این عذابها حتمی است. و هم چنین تغییرات سیاسی غیرمنتظره و تغییرات آب و هوایی و افزایش درجه حرارت خورشید و تأثیرات زیاد دیگری که ناشی از اثرات سیاره عذاب است که در حال نزدیک شدن است؛ مترقب باشید که من هم با شما در انتظار و مراقب هستم. وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين. خليفة الله وعبده الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني. *بیان {وَالْبَحْرِ الْمَسْجُورِ (6) } صدق الله العظيم [الطور]. https://mail.mahdialumma.xyz/showthread.php?t=45739
- 2 - الإمام ناصر محمد اليماني 23 - ذو الحجّة - 1438 ه 14 – 09 – 2017 م 23-شهریور-1396ه.ش. 09:22 صباحاً ( بر اساس تقویم رسمي أمّ القرى ) از صاحب علم کتاب امام مهدی ناصر محمد به رییس جمهور امریکا دونالد ترامپ، سزاوار است که بر خدا جز حق نگویم. به نام نعیم اعظم؛ نعیمی که از جنت النعیم بزرگتر است؛ این نعیم رضوان خداوند بربندگانش است که شما از آن کراهت دارید ای شیاطین بشر؛ ای کسانی که از کتاب خدا قرآن عظیم کراهت دارید و از آن چه که در آن نازل شده خرسند نبوده و خوشایندتان نیست؛ ولی شما در حقیقت از حق کراهت داشته و میخواهید قرآن عظیم که نور خدا برای عالمیان است را خاموش سازید با این که به آن ایمان دارید و خود شاهدید که چنین است. ای رییس جمهور امریکا دونالد ترامپ؛ به دلیل تصمیم تو برای محاربه با کتاب خدا قرآن عظیم؛ خداوند به خاطر کتابش –قرآن عظیم- خشمناک شده است. تو میخواهی قرآن عظیم را که نور خدا و رحمتی برای عالمیان است خاموش کنی؛ نوری که برای تمام مردم فرستاده شده است و خود شاهدی برای این امر هستی. ای رییس جمهور امریکا دونالد ترامپ تو از گمراهان [الضالین] نیستی؛ بلکه از کسانی هستی که مورد غضب الهی هستند [مغضوب علیهم]. من به تو و اولیای تو که با دل و جان همراه تو هستند بشارت عذاب بسیار بزرگی را میدهم و امیدوارم خداوند عذاب خود را از اولیایی که از ترس شرّ ترامپ با او همراهی میکنند، باز دارد. من به تو و اولیایت از شیاطین بشر که مانند تو بوده و از رضوان الهی بیزارند بشارت میدهم که اعمالشان به هدر رفته است. ای رییس جمهور یهودی الاصل امریکا به مطلبی که آن را با قسم به خداوند عظیمی تزکیه میکنم که استخوانهای پراکنده را زنده میکند؛ گوش کن: همانا که توفانهای دریای مسجور [رانده شدن دریا بهسوی خشکی توسط بادهای عذاب]* که بر سرتان نازل شده به دلیل شدت خشم خدا از شما و روگرداندنتان از تصدیق مهدی منتظر در دوران گفتوگو قبل از ظهور است. خداوند عذابهای متوالی بر سر شما نازل میکند و عذابی نازل نمیشود مگر از عذاب قبلی بدتر و شدیدترباشد؛ پس خود شاهد باشید تا امر خدا فرا رسد و گردنهایتان در برابر خلیفه خدا خاضع گردد و تا شهادت دهیدلا إله إلا الله محمداً رسول اللهو در برابر خدا و خلیفه و عبد او در زمین امام مهدی ناصر محمد یمانی سر طاعت فرود آورید و توبه کرده و از پروردگار من و شما طلب بخشش نموده و استغفار کنید. و اگر سرباز زدید؛ به شما بشارت عذاب شدیدتر خدا را میدهم که در ساعت نه در خلال روز یا شب رخ خواهد داد و شاید این عذاب بسیار نزدیک باشد؛ پس از خدا به سوی او بگریزید و تنها او را بدون گرفتن شریک عبادت نمایید و نگویید«خداوند، یکی از سه خداست»(اشاره به آیه کریمه سوره المائده:لَّقَدْ كَفَرَ الَّذِينَ قَالُوا إِنَّ اللَّهَ ثَالِثُ ثَلَاثَةٍ وَمَا مِنْ إِلَٰهٍ إِلَّا إِلَٰهٌ وَاحِدٌ وَإِن لَّمْ يَنتَهُوا عَمَّا يَقُولُونَ لَيَمَسَّنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (73)). ای جماعت نصاری [مسیحیان] برای شما بهتر است از این گفته دست بردارید؛ خداوند یکی است و از شرکایی که برای او قایل میشوید پاک و منزه است و ما او را عبادت کرده و میان هیچ یک از رسولانش فرقی قایل نشده و در برابر او تسلیم و مسلمانیم. خدایا ابلاغ کردم خداوندا شاهد باش. و اگر روگردانید؛ منتظر باشید که من هم با شما در انتظارم.وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين. خليفة الله وعبده الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني. *بیان {وَالْبَحْرِ الْمَسْجُورِ (6) } صدق الله العظيم [الطور]. https://mail.mahdialumma.xyz/showthread.php?t=45739
- 3 - الإمام ناصر محمد اليماني 26 - ذو الحجّة - 1438 ه 17 – 09 – 2017 م 26-شهریور- 1396 ه.ش. 06:07 صباحاً ( براساس تقويم رسمي أمّ القرى ) مهدی منتظر درمورد استمرار عذاب خداوند هشدار میدهد هم چنان قارعه پشت سر قارعه به آنان یا نزدیک دیارشان اصابت خواهد کرد تا فرمان و امر خدا برای اطاعت از خلیفهاش که مردم را به پیروی از کتاب خدا قرآن عظیم فرا میخواند فرا رسد. بسم الله الواحد القهّار، والصلاة والسلام على النّبيّ المختار محمد وجميع الرسل والمؤمنين في كلّ عصرٍ. ما هم چنان در مورد عذاب بزرگی هشدار میدهیم که ساعت نه نازل خواهد شد، چنان که قبل از این هم بارها در بیاناتی که در طی سالها و ماههای گذشته به صورت پراکنده نوشته بودیم؛ در مورد میعاد عذاب خداوند در ساعت نه در یکی از روزها خبر داده بودیم. در تعداد کمی از این بیانات از میعاد عذاب ساعت نه خبر آورده بودیم تا فرمان خدا را اجرا کرده باشیم که امر نموده بود در اینترنت جهانی بنویسیم عذابی در ساعت نه نازل خواهد شد. ما روز و ماه و سال مشخص نکردهایم؛ شاید نزدیک باشد و خیلی دور نباشد. عذابی شدید که بر سر کسانی نازل میشود که از پیروی از بیان حق قرآن مجید رومیگردانند. هم چنین کسانی که با خداوند و کتابش، قرآنِ حاوی ذکر، دشمنی میکنند نصیب بزرگی از این عذاب خواهند داشت مثل ترامپ و شیاطین بشری که مانند او هستند. دوران عذابهای بزرگ تناوش آغاز شده است و قارعه پشت سر قارعه فرود آمده و در نقاط مختلف امثال آن بر سر کافران نازل میشود، شاید به حق آمده از نزد پروردگارشان ایمان بیاورند. آنهایارای جنگ با خداوند واحد را ندارند تا امرخدا فرا رسد و به حق آمده از نزد پروردگارشان اعتراف کرده و اعلان کنند در برابر خلیفه خدا در زمین امام مهدی ناصر محمد یمانی خاضعاند و از او پیروی میکنند و از هول و هراس عذاب پروردگار من و پروردگارشان، پروردگار آسمانها و زمین و مابین آن و پروردگار عرش عظیم؛ گردنشان در برابر خلیفه خدا خاضع شود. خداوندی که خدایی جز او نیست و پروردگار عالمیان است نسبت به دشمنان کتابش قرآن عظیم خشمناک است. ای ملحدانی که عذاب خدا را عذاب طبیعت میخوانید، این عذاب پروردگار برای روگردانان از کتاب خدا قرآن عظیم و رساله الهی برای تمام مردم جهان است. مراقب و در انتظار باشید که من هم همراه شما مراقب و منتظرم؛ و هر کس به درگاه پروردگارش انابه کند تا قلبش هدایت شود؛ خداوند قلب او را هدایت نموده و از عذاب خود نجاتش خواهد داد. من درمورد عذاب خداوند هشدار و انذار میدهم. خداوند نسبت به کسانی که حاضر به پیروی از کتابش قرآن عظیم نیستند خشمگین است؛ به خصوص کسانی که در برابر کتاب خدا قرآن عظیم اعلان جنگ کردهاند مثل رئیس جمهور امریکا ترامپ و کسانی که مانند او بر علیه قرآن اعلان جنگ کرده و میخواهند نور خدا برای جهانیان را خاموش کنند و خداوند جز کامل کردن نور خور را نمیپذیرد ولو این که مجرمان از ظهورش خرسند نباشند.وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين. عبد الله وخليفته الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.