الموضوع: پاسخ امام به فردی به نام جعفر مهدی منتظراز شما سؤالی دارد آیا ملایکه عالم‌تر بودند یا شیعیان اثنی عشری بیا تا براساس ذکرقرآن حکم کنیم

3

اگر به ناحق به مردم افترا بزنی، تو را از عذاب خدا می‌ترسانم و کسی که افترا بزند و بار ستمی بردوش گیرد، زیان‌کار است

- 4 -
الإمام ناصر محمد اليماني
28 - 02 - 1430 ه
24 - 02 - 2009 م

6-اسفند-1387ه.ش.
08:11 مساءً

اگر به ناحق به مردم افترا بزنی، تو را از عذاب خدا می‌ترسانم و کسی که افترا بزند و بار ستمی بردوش گیرد، زیان‌کار است
بسم الله الرحمن الرحيم، وسلامٌ على المُرسلين والحمدُ لله ربّ العالمين، وبعد.
ای جعفر؛ از من درمورد دو غیبت سؤال کردی و برایت به حق فتوا داده و دلیل پنهان شدن را گفتم. فردی که دینی به او داشتم، می‌خواست مرا به زندان بیندازد. اگربه زندان می‌رفتم چطور می‌توانستم دینش را بدهم؟ پس پنهان شدم تا امورم را تدبیر کنم. سپس از خفا خارج شده و حقش رابه او برگرداندم. دین- بدهکاری- من ربطی به توندارد و برای ادای آن به تو رو نکردیم تا کمکی کنی. من از تو بی‌نیازم و آن گونه که به من نسبت دادی؛ دزد هم نیستم و از خدا به خاطر نسبت‌هایی که به امام مهدی حق پروردگارت دادی استعانت می‌طلبم. تو ظالمانه به من افترا و بهتان زدی و از خدا نمی‌ترسی . خداوند روزی از تو به خاطر افترایی که به ناحق به ما زدی سؤال می‌کند. خداوند از تو درگذرد من نجات تو را می‌خواهم و تو با افترا و بهتان بزرگی که به ما زدی خود را به هلاکت می‌افکنی؛ و از خدا استعانت می‌طلبم.
آیا غیر از دروغ و افترا؛ چیزی پیدا نمی‌کنی که با آن به ما پاسخ دهی؛ آیا خود را از مکر خدا در امان می‌دانی؟ من تو را عذاب خدا می‌ترسانم؛ به ناحق به مردم نسبت ناروا مده، هرکس افترا بزند زیان‌کار است وهرکس بار ظلمی بر دوش داشته باشد؛ زیان می‌کند. امام مهدی نادان و سفیه نیست که به امثال تو پاسخ دهد و اگر حاضر به پیروی از حق نشوی؛ حکم با خداوند خیرالحاکمین است و لا قوة الا بالله و انا الیه لراجعون.
ای مرد از خدا بترس و اگراهل علم نیستی خود را به ورطه میفکن و از کسانی مباش که خداوند تعالی در باره آنان می‌فرماید:
{وَمِنَ النَّاسِ مَن يُجَادِلُ فِي اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّبِعُ كُلَّ شَيْطَانٍ مَّرِيدٍ (3)} صدق الله العظيم [الحج].
تنها چیزی که می‌دانی؛ سفاهت و افترا و بهتان و نسبت دروغ دادن است؛ قبلا برای شیعیان و اهل سنت فتوا داده بودم که گزینش و انتخاب خلیفه‌ی خدا تنها مختص خداوند یکتاست و کسی در حکم؛ شریک او نیست؛ پس چگونه بندگان می‌توانند به جای خداوند سبحان خلیفه خدا را انتخاب کنند؟ وسعت و گشایش مالی هم حجت شما برعلیه ما نیست؛ همان گونه که قبلا هم خداوند توانایی مالی را حجت بنی اسراییل در برابر طالوت قرار نداد. به فرموده خداوند در آیات محکمش بنگر:{وَقَالَ لَهُمْ نَبِيُّهُمْ إِنَّ اللَّهَ قَدْ بَعَثَ لَكُمْ طَالُوتَ مَلِكًا قَالُوا أَنَّىٰ يَكُونُ لَهُ الْمُلْكُ عَلَيْنَا وَنَحْنُ أَحَقُّ بِالْمُلْكِ مِنْهُ وَلَمْ يُؤْتَ سَعَةً مِّنَ الْمَالِ قَالَ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاهُ عَلَيْكُمْ وَزَادَهُ بَسْطَةً فِي الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ وَاللَّهُ يُؤْتِي مُلْكَهُ مَن يَشَاءُ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ (247)} [البقرة]
خداوند از فضل خود من واولیایم را بی‌نیاز خواهد کرد و ملک خود را به هرکس که بخواهد عطا می‌کند؛ جناب جعفر. به درگاه خداوند توبه کرده و استغفار کن؛ تو ستمکارانه وبا دروغ به ما افترا زدی. خداوند مرا از نظر علمی به شما برتری و رجحان داده است و داور میان ما علم حق است این توفق علمی است که برهان خلافت است نه داشتن ثروت. میز گفتگو میدان است؛ پس براساس محکمات قرآن و سنت حق حکم می‌کنیم و اگر به حق تو را ساکت نکردم؛ امام مهدی حق پروردگارت نیستم. و اگر خاموشت ساختم اما تعصب و غرور تو را به گناه کشاند؛ مطلب حقی نخواهی داشت که بگویی و فقط سبّ و شتم و افترا می‌زنی؛ مثل تمام جاهلان و نادانان در تمام زمان‌ها و مکان‌ّ؛ آنها که خواهند گفت:
{لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا كُنَّا فِي أَصْحَابِ السَّعِيرِ} [الملك:10]
و اگر توبه نکنی؛ یقیناً روزی از پشیمانان و نادمین خواهی شد.
وسلامٌ على المرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين.
الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.

اخرین به روز رسانی: 24-08-2022 05:03 PM