الموضوع: پاسخ امام مهدی به جناب شیخ غريب مسلم و جناب شیخ سلطان العنسي و ما به اذن خداوند عزیز و حمید نزد خود بيش از اینها علم داریم

2

جواب مثبت به درخواست "غريب مسلم" برای انجام مباهله تنها توسط من.اگر امام مهدی منتظر برگزیده‌ پروردگار عالمیان و امام مردم نباشم

- 2 -
[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
الإمام ناصر محمد اليماني
13 – ذی القعده - 1434 ه
19 - 09 - 2013 م

28-شهریور-1392ه.ش.
09:10 صباحاً

جواب مثبت به درخواست "غريب مسلم" برای انجام مباهله تنها توسط من.
اگر امام مهدی منتظر برگزیده‌ پروردگار عالمیان و امام مردم نباشم

بسم الله الرحمن الرحيم
خداوندا تو شاهدی که خودت مرا به امامت مردم برگزیده‌ای؛ خدایا اگر می‌دانی ناصر محمد دروغ می‌گوید و مهدی منتظر نیست؛ فرموده‌ای و سخن تو حق است:

{وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَوْ قَالَ أُوحِيَ إِلَيَّ وَلَمْ يُوحَ إِلَيْهِ شَيْءٌ} صدق الله العظيم [الأنعام:93]؛
پس لعنت شدید خدا بر ستم‌کاران و ظالمان باد؛ چه کسی ظالم‌تر از کسانی است که به خداوند نسبت دروغ می‌دهند همانا که ظالمان رستگار نمی‌شوند.
و اما "غریب مسلم"؛ خداوندا او جزیی از هدف امام مهدی است؛ او را ببخش. او از کسانی است که تلاششان در این دنیا به هدر رفته در حالی که خودشان را هدایت شده می‌دانند؛ انا لله و انا الیه راجعون. چقدراشتیاق امام مهدی برای-هدایت-شما بیشتر از پدران و مادرانتان است به خاطر خداوندی که بیش از بنده‌اش به شما رحم دارد و وعده‌ی او حق است و ارحم الراحمین است. شما خواهان هلاکت من هستید و من به دنبال نجات شما هستم؛ پس صبری جمیل پیشه می‌کنم و امیدوارم پروردگارم؛ مسلم غریب عزیز را هدایت فرماید، همانا که پروردگارم شنونده و اجابت کننده دعاهاست.
أخوكم الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
اخرین به روز رسانی: 08-12-2021 09:27 AM