الموضوع: فتوای امام مهدی در مورد جنبش حماس

9

اعلان اینکه بعد از یورش به زمستان جاری، دیگر چهار فصلی در کار نخواهد بود تا زمانی که در برابر فرمان خدا سر فرود آورده و به صورت مطلق تسلیم امر او گردید.

- 9 -
امام مهدي ناصر محمد اليماني
10 - شعبان - 1445 ه
20 - 02 - 2024 م
1 – اسفند – 1402 ه.ش.
11:06 صبح
(بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى)
[لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان]
https://mail.mahdialumma.xyz/showthread.php?p=441038
اعلان اینکه بعد از یورش به زمستان جاری، دیگر چهار فصلی در کار نخواهد بود تا زمانی که در برابر فرمان خدا سر فرود آورده و به صورت مطلق تسلیم امر او گردید.
بسم الله الرحمن الرحيم، پروردگار آسمان‌ها و زمین و مابین آنها و پروردگار عرش عظیم و صلوات و سلام بر رسول خداوند محمد که با قرآن عظیم برانگیخته شد که رساله خداوند برای دو گروه بزرگ جن و انس [الثقلین] است. خداوند در عالم واقعیات، حقانیت آن را تصدیق کرده و آیات خود را در دنیا و آخرت به آنها نشان می‌دهد. پس بعد از حدیث و کلام خداوند به چه چیزی ایمان می‌آورند؟ و اما بعد.
ای مردم عالم در نقاط دور و نزدیک، ای تصمیم‌گیرندگان جهان، بگذارید دو گروه بزرگ جن و انس شاهد و گواه اعلان پایان فصول چهارگانه باشند، بعد از نبرد تابستان سقر و حمله‌ی آن به فصل زمستان درهم‌ریخته سال جاری [1445 ه] دیگر خبری از فصول چهارگانه نیست. ما پیش از این به شما خبر دادیم که این نبرد از تاریخ 21 دسامبر 2023 آغاز خواهد شد و بعد از مرحله‌ی اثرات از راه دور سقر [التناوش] نبرد تابستان سقر آغاز خواهد شد و در طی همین فصل زمستان، دگرگونی‌های کامل فصلی بین تابستان سقر و زمستان قطب شمال رخ می‌دهد [به طوری که تابستان و زمستان دائم جا عوض می‌کنند]. همان‌طور که قبلاً در مورد زمستان نیمکره‌ی شمالی زمین به شما گفتیم در طی این نبرد، فصل‌ها دگرگونی کلی پیدا می‌کنند و در طول یک هفته شاهد وقوع «تابستان زمستان – زمستان تابستان» خواهید بود تا شوکه شوید و با این نشانه‌های هشدار، [متوجه خطر شده و] تقوا پیشه کنید. اما چنین نشد و درس نگرفتید و این نبرد با پیروزی تابستانِ سقر و نابودی فصول چهارگانه در همین سال جاری، سال 1445، خاتمه می‌یابد و دما به «151 درجه سانتی‌گراد» می‌رسد.
این شوخی نیست، بلکه سخنی جدی است که جای تردیدی در آن نیست و بعد از یورش به فصول چهارگانه، خبر از نزدیک شدن کوکب سقر را می‌دهد و آخرین نشانه یورش به فصل زمستان جاری در نیمکره‌ی شمالی بود و سپس خداوند دما را تا 151 درجه سانتی‌گراد بالا خواهد برد و خداوند به آنان ظلم نکرده است ولی آنها خودشان در حق خود ظلم می‌کنند چون دگرگونی‌های کلی فصلی سودی برای روگردانان نداشت و خواهان دمای 151 درجه سانتی‌گراد هستند. پس با توبه و انابه و استغفار، به‌سوی خدا بگریزید. به خداوند قسم می‌خورم من نه شعر می‌گویم و نه با مبالغه، داستان‌سرایی می‌کنم. آیا می‌توانید دمای 151 درجه سانتی‌گراد تابستان سقر را تحمل کنید؟! خداوند به آنان ظلم نکرده است، این ظلمی است که خودشان به خودشان می‌کنند، آنان که از دعوتگر مردم به‌سوی «الرحمن»، از خلیفه‌ی خداوند بر سراسر عالم، امام مهدی ناصر محمد یمانی روگردان هستند. چقدر عرب و غیر عرب را نصیحت کردیم اما شما، نصیحت‌کنندگان را دوست ندارید.
ای بنیامین [نتانیاهو] رهبر بزرگترین فساد در زمین مبارک فلسطین، همانا که عرب و بنی اسرائیل از خاندان ابراهیم و پسرعموی هم هستند چون از فرزندان [ذریه] ابراهیم بن آزر و لذا پسرعمو هستند. هزاران سال جنگ، ننگ است و برای خاندان ابراهیم بن آزر راه حلی جز مهدی منتظر ناصر محمد یمانی وجود ندارد. من فرمان یافته‌ام میان فرزندان اسماعیل و فرزندان اسحاق با عدالت رفتار کنم و شما پسرعمو هستید و جنگ‌های هزاران ساله میان شما ننگ است. من فرمان دارم تا بین تمام ملت‌های عرب و غیر عرب عادلانه و با قسط رفتار کنم. تصدیقِ فرموده‌ی خداوند تعالی:
{فَلِذَٰلِكَ فَادْعُ وَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَقُلْ آمَنتُ بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ مِن كِتَابٍ وَأُمِرْتُ لِأَعْدِلَ بَيْنَكُمُ اللَّهُ رَبُّنَا وَرَبُّكُمْ لَنَا أَعْمَالُنَا وَلَكُمْ أَعْمَالُكُمْ لَا حُجَّةَ بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمُ اللَّهُ يَجْمَعُ بَيْنَنَا وَإِلَيْهِ الْمَصِيرُ ‎(15)} صدق الله العظيم [الشورى].
جنایات تاریخی در سرزمین مبارک فلسطین، دیگر بس است، جنایت در جنگ روسیه و اوکراین و جنایت در نقاط مختلف جهان در بین فرزندان انسان بس است. خدا به من فرمان داده است ظلم انسان به برادر انسانش را [در خشکی و جزایر دریایی] برطرف کنم. فساد در زمین بس است و خداوند، خلیفه‌ی خود امام مهدی ناصر محمد یمانی را به عنوان راه برون‌رفت از بن‌بست [فرج] و رحمت بر عالمیان برانگیخته است، از رحمت خدا سر باز نزنید و بدانید کیفر خداوند بسیار سخت و شدید است.
ای بنیامین، رئیس بنی اسرائیل، با وجود اینکه فرعون یک نسل کامل از کودکان بنی اسرائیل را ظالمانه سر برید، اطفالی که از قوم نبیّ الله موسی [علیه الصلاة و السلام] بودند ولی با این حال خداوند به رسولان خود موسی و هارون [علیه الصلاة و السلام] فرمان داد با حکمت و موعظه‌ی حسنه با فرعون سخن بگویند. خداوند تعالی می‌فرماید:
{اذْهَبْ أَنتَ وَأَخُوكَ بِآيَاتِي وَلَا تَنِيَا فِي ذِكْرِي ‎(42)‏ اذْهَبَا إِلَىٰ فِرْعَوْنَ إِنَّهُ طَغَىٰ ‎(43)‏ فَقُولَا لَهُ قَوْلًا لَّيِّنًا لَّعَلَّهُ يَتَذَكَّرُ أَوْ يَخْشَىٰ ‎(44)} صدق الله العظيم [طه].
ای بنیامین! من خدا را شاهد می‌گیرم و به تو دستور می‌دهم جنگ را متوقف کرده و به حکم خداوند در آیات محکم قرآن عظیم سر نهی و کاملاً تسلیم آن گردی تا در «زمین مبارک» با حکم خداوند میان فرزندان اسماعیل و فرزندان اسحاق داوری کرده و حکم بدهم و برای مردمان مؤمن چه حکمی بهتر از حکم خداوند است و اگر چنین نکردی، جز خودت کسی را سرزنش و ملامت مکن. شما و تمام مردم عالم توان رویارویی با جنگ خدا را ندارید و پروردگار، خلیفه‌ی خود بر سراسر عالم را با عذابی دردناک بر شما چیره خواهد کرد و درخواهید یافت که خداوند، حق است و کار خود را واقعاً به انجام می‌رساند و با بنده‌ی خود، نورش را بر سراسر عالم کامل خواهد کرد ولو مجرمان از ظهور آن بیزار باشند. خدایا تو را شاهد می‌گیرم که فرمانت را برای دعوت با حکمت و موعظه‌ی حسنه اجرا کردم و می‌گویم:
«ای بنیامین! ما و شما، از خاندان ابراهیم و پسرعمو هستیم و هزاران سال جنگ، ننگ است».
این یعنی: ای جماعت یهود، جنگ از هفتم اکتبر شروع نشده است بلکه از هزاران سال قبل این جنگ آغاز شده است و شاید زمان وعده‌ی خداوند در آیات محکم کتابش قرآن عظیم فرا رسیده باشد که می‌فرماید:
{عَسَى اللَّهُ أَن يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُم مِّنْهُم مَّوَدَّةً وَاللَّهُ قَدِيرٌ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ‎(7)} صدق الله العظيم [الممتحنة].
خدایا، من با وجود قلب دردناکم، فرمانت را اجرا کردم.
ای بنیامین قبل از اینکه گرفتار عذاب دردناک الهی گردی، از خداوندی که پروردگار عالمیان است بترس.
ای بندگان گمراه خداوند و ای بندگانی که مورد غضب الهی هستید، همگی شما، چه عرب و غیر عرب و چه جن و انس را مورد خطاب قرار داده و می‌گویم: من بیانِ پیام خداوند را که بدون استثنا خطاب به تمام بندگانش است، از شما پنهان نمی‌کنم؛ چراکه آیه‌ای محکم از آیات ام الکتاب در قرآن عظیم است، آنجا که خداوند تعالی می‌فرماید:
{قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ‎(53)‏ وَأَنِيبُوا إِلَىٰ رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ ‎(54)‏ وَاتَّبِعُوا أَحْسَنَ مَا أُنزِلَ إِلَيْكُم مِّن رَّبِّكُم مِّن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ بَغْتَةً وَأَنتُمْ لَا تَشْعُرُونَ ‎(55)‏ أَن تَقُولَ نَفْسٌ يَا حَسْرَتَىٰ عَلَىٰ مَا فَرَّطتُ فِي جَنبِ اللَّهِ وَإِن كُنتُ لَمِنَ السَّاخِرِينَ ‎(56)‏ أَوْ تَقُولَ لَوْ أَنَّ اللَّهَ هَدَانِي لَكُنتُ مِنَ الْمُتَّقِينَ ‎(57)‏ أَوْ تَقُولَ حِينَ تَرَى الْعَذَابَ لَوْ أَنَّ لِي كَرَّةً فَأَكُونَ مِنَ الْمُحْسِنِينَ ‎(58)‏ بَلَىٰ قَدْ جَاءَتْكَ آيَاتِي فَكَذَّبْتَ بِهَا وَاسْتَكْبَرْتَ وَكُنتَ مِنَ الْكَافِرِينَ ‎(59)‏} صدق الله العظيم [الزمر].
و این بیان را با فرموده‌ی خداوند تعالی به پایان می‌رسانم:
{وَيَسْتَعْجِلُونَكَ بِالسَّيِّئَةِ قَبْلَ الْحَسَنَةِ وَقَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِمُ الْمَثُلَاتُ وَإِنَّ رَبَّكَ لَذُو مَغْفِرَةٍ لِّلنَّاسِ عَلَىٰ ظُلْمِهِمْ وَإِنَّ رَبَّكَ لَشَدِيدُ الْعِقَابِ ‎(6)} [الرعد].
و خداوند تعالی می‌فرماید:
{وَيَسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ وَلَوْلَا أَجَلٌ مُّسَمًّى لَّجَاءَهُمُ الْعَذَابُ وَلَيَأْتِيَنَّهُم بَغْتَةً وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ ‎(53)‏ يَسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ وَإِنَّ جَهَنَّمَ لَمُحِيطَةٌ بِالْكَافِرِينَ ‎(54)} [العنكبوت].
و خداوند تعالی می‌فرماید:
{خُلِقَ الْإِنسَانُ مِنْ عَجَلٍ سَأُرِيكُمْ آيَاتِي فَلَا تَسْتَعْجِلُونِ ‎(37)‏ وَيَقُولُونَ مَتَىٰ هَٰذَا الْوَعْدُ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ ‎(38)‏ لَوْ يَعْلَمُ الَّذِينَ كَفَرُوا حِينَ لَا يَكُفُّونَ عَن وُجُوهِهِمُ النَّارَ وَلَا عَن ظُهُورِهِمْ وَلَا هُمْ يُنصَرُونَ ‎(39)‏ بَلْ تَأْتِيهِم بَغْتَةً فَتَبْهَتُهُمْ فَلَا يَسْتَطِيعُونَ رَدَّهَا وَلَا هُمْ يُنظَرُونَ ‎(40)} صدق الله العظيم [الأنبياء].
و خداوند دما را بالا برده و به 151 درجه سانتی‌گراد خواهد رساند و هرکس در حد خود، نصیبی از آن خواهد داشت و کسانی که مستحق شدیدترین عذاب هستند آن را به همان اندازه‌ای که هست یعنی 151 درجه‌ی سانتی‌گراد حس خواهند کرد و این گرما و سموم از دود حرارتی مبین سقر [مهل الدخان الحراری المبین] است. منتظر و چشم به راه باشید که من هم همراه شما منتظرم و آنچه که باعث تأسف من می‌شود این است که خداوند تعالی می‌فرماید: «يَغشى الناس» و نفرموده است: «یغشی الذین کفروا» و این یعنی این عذاب، کافر و مسلمان را در برمی‌گیرد و دلیل آن روگردانی آنها از دعوتگر الهی و خلیفه‌ی اوست مگر کسانی که خدا بخواهد [و در امان بمانند] که او از حال شکرگزاران آگاه‌تر است. تصدیقِ فرموده‌ی خداوند تعالی:
{حم ‎(1)‏ وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ ‎(2)‏ إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةٍ مُّبَارَكَةٍ إِنَّا كُنَّا مُنذِرِينَ ‎(3)‏ فِيهَا يُفْرَقُ كُلُّ أَمْرٍ حَكِيمٍ ‎(4)‏ أَمْرًا مِّنْ عِندِنَا إِنَّا كُنَّا مُرْسِلِينَ ‎(5)‏ رَحْمَةً مِّن رَّبِّكَ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ‎(6)‏ رَبِّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا إِن كُنتُم مُّوقِنِينَ ‎(7)‏ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ يُحْيِي وَيُمِيتُ رَبُّكُمْ وَرَبُّ آبَائِكُمُ الْأَوَّلِينَ ‎(8)‏ بَلْ هُمْ فِي شَكٍّ يَلْعَبُونَ ‎(9)‏ فَارْتَقِبْ يَوْمَ تَأْتِي السَّمَاءُ بِدُخَانٍ مُّبِينٍ ‎(10)‏ يَغْشَى النَّاسَ هَٰذَا عَذَابٌ أَلِيمٌ ‎(11)‏ رَّبَّنَا اكْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ إِنَّا مُؤْمِنُونَ ‎(12)} صدق الله العظيم [الدخان].
آنچه را که خداوند فرمان گفتنش را در آین آیه به شما داده است، بگویید:
{رَبَّنَا ظَلَمْنَا أَنفُسَنَا وَإِن لَّمْ تَغْفِرْ لَنَا وَتَرْحَمْنَا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ ‎(23)} صدق الله العظيم [الأعراف].
آنچه را که خداوند فرمان گفتنش را در آین آیه به شما داده است، بگویید:
{وَقُل رَّبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَأَنتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ ‎(118)} صدق الله العظيم [المؤمنون].
و برای اینکه به کفر یا روگردانی بازنگردید و برای اینکه بعد از ایمان آوردن، قلبتان از حق دور نشود، باید بدانید که خداوند بین انسان و قلبش حائل می‌شود و آنچه را که خداوند فرمان گفتنش را در آین آیه به شما داده است، بگویید:
{رَبَّنَا لَا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ ‎(8)‏ رَبَّنَا إِنَّكَ جَامِعُ النَّاسِ لِيَوْمٍ لَّا رَيْبَ فِيهِ إِنَّ اللَّهَ لَا يُخْلِفُ الْمِيعَادَ ‎(9)} صدق الله العظيم [آل عمران].
خدایا ابلاغ کردم، خدایا شاهد باش.
ای جماعت انصار، ای کسانی که مشغول دعوت و تبلیغ هستید، یقین داشته باشید وعده‌ی خداوند در آیات محکم قرآن عظیم فرا رسیده است و به یقین بدانید که خداوند اراده نمود تا با تغییرات شدید کلی فصلی [زمستان و تابستان و دمای آن] در طی یک فصلِ زمستان به مردم عالم هشدار دهد شاید پند گیرند و متذکر شوند ولی این تنها باعث فرار بیشترشان شد، بلکه می‌خواهند دمای تابستان سقر به 151 درجه سانتی‌گراد برسد! و خداوند تعالی می‌فرماید:
{وَمَا ظَلَمَهُمُ الله وَلَكِنْ أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ} صدق الله العظيم [آل عمران].
در راه خدا انفاق کنید، خدا حفظتان کند، تصدیقِ فرموده‌ی خداوند تعالی:
{قُل لَّا أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعًا وَلَا ضَرًّا إِلَّا مَا شَاءَ اللَّهُ وَلَوْ كُنتُ أَعْلَمُ الْغَيْبَ لَاسْتَكْثَرْتُ مِنَ الْخَيْرِ وَمَا مَسَّنِيَ السُّوءُ إِنْ أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ وَبَشِيرٌ لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ ‎(188)} صدق الله العظيم [الأعراف].
خداوندا، عذابت را برای مؤمنان و مستضعفان و مظلومان و کسانی که در پی یافتن حق هستند، سرد و سلامت قرار ده. خدایا تو می‌دانی بندگانت با چه چیزی ایمان می‌آورند که این، حق آمده از نزد پروردگارشان است. همانا که تو بر هر کار قادر و توانایی. خدایا ماه شعبان را برای مؤمنان مبارک گردان و با رحمت خود آنان را به رمضان برسان که تو ارحم الراحمینی. خدایا غم و سختی را از عرب و غیر عرب بردار ای خداوندی که رحمت و علمت همه‌چیز را در برمی‌گیرد. خداوندا صبرم به سر رسیده است و به درگاه تو شکایت می‌آورم و بازگشت امور به‌سوی خداوند است و تو از آنچه که در سینه‌هاست، آگاهی. و خداوند تعالی می‌فرماید:
{هَلْ يَنظُرُونَ إِلَّا أَن تَأْتِيَهُمُ الْمَلَائِكَةُ أَوْ يَأْتِيَ أَمْرُ رَبِّكَ كَذَٰلِكَ فَعَلَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَمَا ظَلَمَهُمُ اللَّهُ وَلَٰكِن كَانُوا أَنفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ ‎(33)‏ فَأَصَابَهُمْ سَيِّئَاتُ مَا عَمِلُوا وَحَاقَ بِهِم مَّا كَانُوا بِهِ يَسْتَهْزِئُونَ ‎(34)} صدق الله العظيم [النحل].
ای صاحبان بصیرت، از گرمای تابستان سقر در قلب زمستان عبرت بگیرید و آنچه که در راه است، بسیار بزرگتر است! ای عجب، آیا منتظر تابستانی معتدل در فصل بهار هستید درحالی‌که در قلب زمستانِ سرد شاهد گرمایی هستید که نشانه‌های هشدار برای شما هستند؟ هنوز ماه فوریه زمستان است ولی نشانه‌های عذاب و هشدار برای مردمانی که ایمان ندارند، گرمای اقلیمی و بلایای طبیعی که مأموران الهی و تحت امر خداوند سبحان هستند، بی‌حاصل است. خداوند تعالی می‌فرماید:
{وَلَوْ شَاءَ رَبُّكَ لَآمَنَ مَن فِي الْأَرْضِ كُلُّهُمْ جَمِيعًا أَفَأَنتَ تُكْرِهُ النَّاسَ حَتَّىٰ يَكُونُوا مُؤْمِنِينَ ‎(99)‏ وَمَا كَانَ لِنَفْسٍ أَن تُؤْمِنَ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَيَجْعَلُ الرِّجْسَ عَلَى الَّذِينَ لَا يَعْقِلُونَ ‎(100)‏ قُلِ انظُرُوا مَاذَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا تُغْنِي الْآيَاتُ وَالنُّذُرُ عَن قَوْمٍ لَّا يُؤْمِنُونَ ‎(101)‏ فَهَلْ يَنتَظِرُونَ إِلَّا مِثْلَ أَيَّامِ الَّذِينَ خَلَوْا مِن قَبْلِهِمْ قُلْ فَانتَظِرُوا إِنِّي مَعَكُم مِّنَ الْمُنتَظِرِينَ ‎(102)} صدق الله العظيم [يونس].
وسلامٌ على المُرسَلين، والحمد لله رب العالمين.
خليفةُ الله وعبدُه الإمامُ المهديّ ناصر محمد اليماني.
======== اقتباس =========
اخرین به روز رسانی: 26-02-2024 02:26 PM