الموضوع: ای "متحت" فرض می کنیم خداوند اسامی تمامی ائمه را به من بیاموزد از نظر تو فایده اینکار چیست هیچ

1

ای "متحت" فرض می کنیم خداوند اسامی تمامی ائمه را به من بیاموزد، از نظر تو فایده اینکار چیست؟ هیچ...

- 1 -
الإمام ناصر محمد اليماني
07- شعبان - 1430 ه
8-مرداد-1388ه.ش.
30 - 07 - 2009 م
03:01 صباحاً

ای "متحت" فرض می کنیم خداوند اسامی تمامی ائمه را به من بیاموزد، از نظر تو فایده آن چیست؟ هیچ.

بسم الله الرحمن الرحیم والحمد لله رب العالمین او که با آوردن دلایل برای بندگانش حجت آورده و راه را بر کسانی که با دروغ‌های خود بر سر راه مردم قرار می‌گیرند؛ بسته است.
اللهم صل ِ على محمد وال محمد الطيبين الطاهرين لعن دائم بر دشمنانشان ازگذشتگان و آیندگان؛ منافقانی که دشمن آل بیت و مدعیان دروغین مقام آنها هستند؛ کسانی که در طول تاریخ حق آل بیت را غصب کردند و در جایگاهی قرار گرفتند که متعلق آنان نبود.از خداوند برای همگان هدایت را می‌طلبیم.
سلام بر بندگان مؤمن خداوند که به سخنان گوش فرا می‌دهند و بهترین را برمی‌گزینند.نیازی نیست که با کلامتان یا با هشدار و زور با کسی که از شما سؤالی دارد برخورد کنید و حمد خداوند را که تا این لحظه من کلام سوئی بر زبان نیاورده‌ام با اینکه کلام و زبانم برّان و تیز است. به قول شاعر زبان و شمشیرم هردو برنده تیزند.
اما با این مدعی سخنی دارم.و حق دارم که او را چنین بنامم چون تا حق روشن نشده باشد؛ از نظرمن او تنها یک مدعی است و مؤمن باریک بین و نکته سنج است تا به دام فتنه خدعه گران نیفتد و وارد هیچ موضوع و امری نمی‌شود مگر آن را با ترازوی عقل و شرع سنجیده باشد که در غیر این صورت هلاک خواهد شد. می‌خواهم اگر امکان داشته باشد؛ازاین مدعی یعنی ناصر محمد یمانی شخصاً سؤال کنم و یا اگر انصار او پاسخ می‌دهند به این شرط باشد که کلامشان با کلام او فرقی نداشته و من سخن آنها را سخن او تلقی نمایم و سؤالات زیادی دارم. نیازی ندارم که در مورد آداب گفتگو به من تذکر داده شود؛ و من شکر خداوند مؤدب وبا حیا هستم و خواهش می کنم گفتگو و مجادله ما علمی باشد تا به نتیجه برسیم{ ادع ُ الى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة}. سؤالم این است:
1-آیا این مدعی خود را امام مهدی محمد بن الحسن علیه السلام می‌داند که زمین را از قسط و عدل پر خواهد کرد یا خیر؟
2- اگر ادعا می‌کند مهدی علیه السلام است پس چرا نامش ناصر محمد یمانی است؟
3- منظورش از "یمانی" چیست؛ ایا منظورش همان کسی است که همراه امام خروج کرده و هم زمان با خراسانی و سفیانی است؟
پاسخ مرا بدهید و از شما تشکر و تقدیر می‌نمایم

بسم الله الرحمن الرحيم, وسلامٌ على المرسلين, والحمد لله ربّ العالمين
برادر گرامی سلام علیکم و رحمت و برکات خداوند بر تو باد؛ به نظر می‌رسد که شما هنوز چیزی از بیانات امام ناصر محمد یمانی را نخوانده‌ای. در هر صورت ما پیش از این فتوا داده‌ایم که من تعداد ائمه آل بیت را دوازده امام می‌دانم که اولین آنها امام علی بن ابی طالب علیه الصلاة و السلام است و آخرینشان یمانی منتظر که همان مهدی منتظر و دوازدهمین امام از آل بیت مطهر و خلیفه خداوند بر زمین است. نام من "ناصر محمد یمانی" است و خداوند خبر و نشانه امرم را در نام من نهاده است.
وسلامٌ على المرسلين, والحمد لله ربّ العالمين.
أخوكم الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني
اخرین به روز رسانی: 05-09-2022 01:56 PM