- 1 -
الإمام ناصر محمد اليماني
02 - ربیع الثانی - 1431 ه
18 - 03 - 2010 م
27-اسفند-1388ه.ش
04:02 صباحاً
تمام جماعت انصار و بازدیدکنندگان به حق شاهد باشند.
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على خاتم الأنبياء والمُرسلين وآله الطيبين والتابعين للحق إلى يوم الدين.
تمام انصار پیشگام برگزیده و کلیه میهمانان میز گفتگو-بدانید- مهدی منتظر در پایگاه شیخ گرانقدر دکتر طارق محمد السویدان ثبت نام کرده است. آن چه که میخواهم بگویم این است که اگر دیدید شیخ فاضل دکتر طارق السویدان با دانشی هدایتگرتراز دانش ناصر محمد یمانی و سخنانی درستترو راهی استوارتر، توانست بر امام ناصر محمد یمانی غلبه کند؛ بر تمام انصار است که از پیروی از مهدی منتظر بازگردند، شایسته مؤمن نیست نسبت به عالمی تعصبي كوركورانه داشته باشد؛ آیا علت گمراهی مسلمانان همین تعصب کورکورانه و پیروی کورکورانه و بدون تعقل نیست؟ برای همین مهدی منتظر ناصر محمد یمانی تمام انصارش را از تعصب کورکورانه بر حذر میدارد، اگر مؤمن هستید؛ شایسته نیست که غرور و تعصب شما را به گناه بکشاند..اگر دریافتید ولو یکی از علمای مسلمین با علمی هدایتگرتر از علم ناصر محمد یمانی بر وی غلبه کرد بگویید:" این عالم درست میگوید؛ و امام ما اشتباه کرده است و باید در این مسئله از حرف خود بازگردد".
اما به اذن خداوند به شما وعده راستین میدهم که تمام علمای ادیان آسمانی؛ اگر به دعوت به پذیرش حکمیت قرآن عظیم پاسخ دهند، قادر نخواهند بود بر ناصر محمد یمانی غلبه کنند و اگر دیدید که خداوند رؤیای حق او را در واقعیت محقق نساخت که هیچ عالمی نباشد که با قرآن با وی مجادله کند مگر آن که ناصر محمد بر وی غلبه نماید؛ این حکم خدا بین علمای امت و ناصر محمد یمانی است، میدانید چرا؟ چون عقل و منطق میگوید اگر ناصر محمد یمانی حقاً امام مهدی منتظر باشد؛ سزاوار نیست و نباید هیچ یک از علمای مسلمین ومسیحی و یهودی بتوانند بر او غلبه نمایند، چرا که خداوند او را برای حکمیت میان تمام علمای ادیان برمیانگیزد، تا صفوف بشر را بر ضد مسیح کذاب که قصد به فتنه انداختن مسلمانان و تمام مردم را دارد، متحد سازد. به همين دلیل خداوند علم او را فزونی داده و هم چنان بر آن میافزاید و همان طور که جدم محمد رسول الله -صلى الله عليه وآله وسلم- فتوا دادند که هیچ کس نیست که از قرآن با من مجادله کند؛ مگر آن که به حق بر وی غلبه نمایم، پس باید با محقق کردن این رؤیا در واقعیت؛ خداوند مرا یاری نماید واگر نکرد؛ من مهدی منتظر نیستم؛ چرا که رؤیا به صاحب آن اختصاص دارد و مسلمانان به هیچ وجه نباید احکام دین را بر اساس رؤیا بنا نهند، که اگر چنین کنید، شیطان شما را از راه راست-صراط مستقیم- خارج خواهد کرد و دینتان را دگرگون خواهد ساخت. این فتوای مهدی منتظر ناصر محمد یمانی برای کسانی است که مرا به علت این که خبر دادهام کسی که به من فتوا داده است که من مهدی منتظرم؛ محمد رسول الله -صلى الله عليه وآله وسلم-بودهاند و به دلیل اعتقاد به رؤیا از من پیروی کرده و تصدیقم نمودهاند. به این گروه از افراد میگویم: چه کسی به شما فتوا داده است که یقین وپیروی خود را بر اساس رویایی بنا نهید که ناصر محمد یمانی برایتان فتوای داده است؟ هیهات هیهات؛ سزاوار نیست که بر اساس رویا یقین پیدا کنید؛ مگر این که ببینید خداوند رویای ناصر محمد یمانی را در واقعیت محقق ساخته باشد و در عالم واقعیات؛ واقعاً عالمی پیدا نشود که از کتاب خداوند قرآن عظیم با ناصر محمد یمانی مجادله کند؛ مگر این که امام ناصر محمد یمانی به حق و با دلایل قوی و علمی روشن از آیات محکم قرآن عظیم؛ بر وی غلبه نماید وهرادعایی دلیل میخواهد. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ إِنْ كُنتُمْ صَادِقِينَ} صدق الله العظيم [البقرة:111].
برهان این نیست که سخنانی از روی ظن به خداوند نسبت داده شود و همانا که ظن کسی را از حق بی نیاز نمیکند. همانا که برهان، بی شک و تردید دلیل علمی قوی از جانب خداوند رحمن است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ هَذَا ذِكْرُ مَنْ مَعِيَ وَذِكْرُ مَنْ قَبْلِي بَلْ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْلَمُونَ الْحَقَّ فَهُم مُعْرِضُونَ} صدق الله العظيم [الأنبياء:24].
لینک پایگاه دکتر طارق سویدان در زیر میآید؛ ولی میخواهم تمام انصار و کلیه بازدیدکنندگان به حق شاهد باشند که امام مهدی تکبر نمیورزد و از علمای امت برای گفتگو دعوت میکند ولو این که گفتگو در یکی از پایگاههای آنان باشد؛ چرا باید استکبار ورزیده و ابا کنیم و بخواهیم گفتگو حتما در پایگاه مهدی منتظرناصر محمد یمانی باشد. اما مهم این است که صاحب آن پایگاه از علمای مشهور و مدیران پایگاه از متقیان باشند و افترا نزده و حقوقی که بر عهدهشان است رعایت کرده و اقدام به تحریف و دستکاری نکنند؛ علت این درخواست هم آن است که در یکی از پایگاههای شیعی درسی به ما داده شد. وقتی به عنوان مهدی منتظر ناصر محمد یمانی به عنوان میهمان در آن جا ثبت نام کرده و از آنها برای گفتگو درخواست نمودم؛ کاری که کردند این بود که از نام من استفاده کرده و مطالبی را از قول من نقل کردند که نگفته بودم؛ این کار تنها از شیطان رجیمی بر میآید که وجدان و ایمان و احسان در او نابود شده باشد واین عمل اولیاء خداوند رحمن نیست وحسبي الله ونعم الوكيل.
حال در پایگاه دکتر طارق سویدان ثبت نام کردیم و هم چنان منتظریم که ببینیم چگونه با ما رفتار میکنند؛ آیا مانند برخی پایگاه شیعیان عمل میکنند یا این که راه درست و هدایت را انتخاب میکنند؟ و این به اخلاق و احترام گذاشت آنها به دیگران باز میگردد. در زیر لینک پایگاه دکتر سویدان آمده است ؛ پس به حق شاهد باشید. و سلام علی المرسلین و الحمدلله رب العالمین.
http://www.suwaidan.com/vb1/showthre.018#post287018
أخوكم، الإمام المهدي ناصر محمد اليماني