الموضوع: مجموعه بیانات امام مهدی خطاب به دو شیخ گرانقدر طارق السویدان و سلیمان العلوان

پاسخ إمام مهدي ناصر محمد اليمانی به دو شیخ فاضل سليمان العلوان و طارق السويدان..

- 3 -
الإمام ناصر محمد اليماني
21 - جمادی الأول - 1432 ه
25 - 04 -2011 م
5-اردیبهشت-1390ه.ش
07:06 صباحاً

[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
https://mail.mahdialumma.xyz/showthread.php?p=14250

پاسخ إمام مهدي ناصر محمد اليمانی به دو شیخ فاضل سليمان العلوان و طارق السويدان.
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على جدّي محمد رسول الله صلّى الله عليه وآله الاطهار وجميع أنصار الله الواحد القهار في كلّ زمانٍ ومكانٍ إلى اليوم الآخر.
سلام خداوند بر شما انصار پیشگام برگزیده عزیزم در دوران"گفتگو قبل از ظهور"،صبر جمیل داشته باشید و غیرت حقّ نسبت به امام مهدی ناصر محمد یمانی ؛ منجر به این نگردد که به کسانی که به ما ناسزا داده و درحق امام ناصر محمد یمانی ؛پیش از آن که گفتگویی صورت بگیرد؛ فتوا می‌دهند؛ ناسزا دهید.
شیخ فاضل طارق السویدان و شیخ فاضل سلیمان العلوان، سلام خداوند و رحمت و برکات او بر شما باد، من امام مهدی بر شما سلام می فرستم و دعا می‌کنم تا خداوند شما و تمام مسلمانان را به راه راست-صراط مستقیم- هدایت نموده و قلبتان را نسبت به حق بصیر نماید:
{حَقيقٌ عَلَى أَن لاَّ أَقُولَ عَلَى اللّهِ إِلاَّ الْحَقَّ} [الأعراف:105]،
نه با ظنی که کسی را از حق بی نیاز نمی‌سازد.
به خداوند قسم که تصمیم برای گفتگوی از راه اینترنت جهانی بین من و شما در دوران "گفتگو قبل از ظهور" از جانب من نیست، بلکه این امر خداوند است و اجرای این امر به من اختصاص دارد و حکمت بالغه‌ای در آن نهفته است؛ چون شیوخ گرانقدر جناب طارق و جناب سلیمان نمی‌توانند سخن امام مهدی را قطع کرده و افکارش را مشوش نموده و نظم منطقی و حق او را برهم بزنند، چون در دوران "گفتگو قبل از ظهور" محاوره و گفتگو از راه قلم صامت است و برای همین آنها قادر به قطع سخن من نیستند و راهی جز این برایشان نمی‌ماند که در منطق و برهان‌های قوی علمی بیان من؛ از ابتدا تا انتهای آن تدبر کنند چون گفتگو مکتوب است و کلامی نیست که با زبان تبادل شود. به خداوند قسم که اگر مهدی منتظر در یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای حاضر شود تا با علمای امت گفتگو نماید؛ غوغایی بسیار شدیدتر از آنچه که در برنامه"الاتجاه المعاكس"(سمت مخالف) شبکه الجزیره شاهد آن هستید، رخ خواهد داد؛ چرا که امام مهدی عقایدی را که مخالف آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم است را به سختی کوبیده و بر باد می‌دهد؛ عقایدی که مورد باور عده کثیری از مسلمانان است و از آنجایی که این باورها با خون و نفس آنها آمیخته شده؛ نمی‌توانند منتظر شده و صبر کنند تا امام مهدی ناصر محمد یمانی دلایل قوی و علمی خود را تا آخر بیان نماید، بلکه این گفتگو مانند برنامه"الاتجاه المعاكس" ( سمت مخالف) می‌شود و دقیقه به دقیقه حرف مرا قطع کرده و باعث تشویش فکری و نظم و ترتیب برهانی می‌شود که من سنگ بنای آن را یک به یک چنان نهاده‌ام که مانند بنیادی محکم و مرصوص است؛ بنیانی که بر اساس تقوا و از جانب خداست. از خدا بترسید عزیزان من؛ امام مهدی منتظر نمی‌تواند از امیال شما پیروی و طبق خواسته‌ی شما عمل نماید، شما در این امر اختیاری ندارید. بلکه من از بیان حق قرآن سخن می‌گویم و هرکس هدایت یافت به نفع خود اوست و هرکس گمراه شد با خود اوست و من وکیل شما نیستیم.
ای علمای امت؛ ای خطبای منابر و مفتیان کشورها، به دعوت گفتگو با مهدی منتظر در دوران "گفتگوقبل از ظهور" و از راه میز جهانی گفتگو (در پایگاه اطلاع رسانی اسلامی امام مهدی ناصر محمد یمانی) پاسخ دهید تا برایتان روشن شود که آیا ناصر محمد یمانی مهدی منتظر است یا دروغ‌گویی گستاخ. اگر برای علمای مسلمین روشن شد ناصر محمد یمانی حقاً و بی شک و تردید مهدی منتظر است، آن گاه؛ بعد از تصدیق او، مهدی منتظر در کنار بیت العتیق برای بیعت عمومی و ولایت حق حضور خواهد یافت.
عزیزان من، عاقلانه و منطقی نیست که قبل از گفتگو، مهدی منتظر برای گرفتن بیعت در کنار بیت عتیق حاضر شود؛ عقل و منطق می گوید بعد از انجام گفتگو قبل از ظهور و بعد از آن که به حق مورد تصدیق قرار گرفت، آن گاه مهدی منتظر در کنار بیت عتیق برایتان حاضر خواهد شد؛ آیا فکر نمی‌کنید؟
عزیزان من شیخ فاضل سلیمان العلوان و همین طور شیخ فاضل طارق محمد السویدان؛ مادامی که خداوند شما را در جریان شأن امام مهدی ناصر محمد یمانی قرار داده است، بر شماست که اگر دعوت امام ناصر یمانی را باطل می‌دانید؛ از حدود دین خداوند دفاع کنید تا نتواند احدی از مسلمانان را گمراه نماید و درمورد این سخن شما جناب شیخ سلیمان العلوان درباره امام مهدی ناصر محمد یمانی که : (حاشا که او راست گو باشد ) از خداوند یاری می‌طلبم .معنای کلام او این است که ناصر محمد یمانی دروغ‌گوی گستاخی است و مهدی منتظر نیست. پس ناصر محمدیمانی درپاسخ می‌گوید: تو حق داری که انتظار داشته باشی ناصر محمد یمانی صادق باشد و یا دروغ‌گو و بعد برای حکم کردن منتظر گفتگو باشی و حق نداری –پیش از آن- درباره امام ناصر محمد یمانی حکم داده و بگویی ( او دروغ گوست و حاشا که او راست گو باشد) .
پس امام مهدی ناصر محمد یمانی درپاسخ ایشان می‌فرماید: امیدوارم خداوند عزیز من جناب شیخ محترم سلیمان العلوان را مورد مغفرت خود قرار دهد؛ همین طور برای برادرش طارق محمد السویدان و تمام علمای مسلمین و امتشان، آرزوی مغفرت دارم و می‌گویم: خداوندا آنها را مورد مغفرت خود قرار بده چون آنان نمی‌دانند من امام مهدی حق پروردگارشان هستم واگر به یقین بدانند من امام مهدی منتظر هستم برای دیدار با من اشتیاق داشته و می‌خواهند مرا از روی شعف و حبّی که به خداوند دارند و هم چنین برای تشکر از فضل خداوند بر امت و نسلشان مرا بر سینه بفشارند و از شکرگزاران باشند.
ای عزیزان من؛ خداوند و انصار پیشگام برگزیده را به شهادت می‌گیرم و شهادت خداوند کافی است که من گفتگو را منحصر به پایگاه اطلاع رسانی " الإمام المهدي ناصر محمد اليماني منتديات البشرى الإسلامية"نکرده و اعلان می‌کنم حاضر هستم در پایگاه شیخ فاضل سلیمان العلوان و یا پایگاه شیخ فاضل طارق محمد السویدان حاضر شوم و به ایشان اطمینان دارم که حقوقی را که باید رعایت کنند؛ رعایت خواهند کرد و از دستکاری یا تحریف بیانات امام ناصر محمد یمانی توسط ایشان هراسی ندارم؛ بلکه به آنها اطمینان کامل دارم چرا که از جاهلان نیستند و حق دارند یکی از این دو راه را برگزینند: یا گفتگو در پایگاه اطلاع رسانی اسلامی امام مهدی ناصر یمانی باشد که حقوقشان محفوظ خواهد بود و خداوند کفیل آنها است و اگر به امام مهدی ناصر محمد یمانی اعتماد ندارند؛ می‌گویم شما را سرزنش نکرده و سخت نمی‌گیرم؛ چون شما نمی‌دانید من مهدی منتظر حق پروردگارتان و خلیفه خداوند بر عالمیان هستم. لذا من تواضع به خرج داده و انتخاب پایگاه را به عهده شما می‌گذارم تا میز گفتگوی جهانی بین علمای مسلمین و مسیحی و یهودی در آنجا باشد و مهدی منتظر در آن پایگاه "گفتگو پیش از ظهور" را انجام می‌دهد؛ در حالی که هریک از ما در راحت ترین حال ممکن،در منازل خود هستیم و بدون اینکه سخنمان قطع شود و یا تشویشی ایجاد گردد با آرامش و سکینه و طمأنینه پاسخ‌های خود را می‌نویسیم. این نعمت خداوند است؛ ای جوانان روشنفکر مسلمان؛ پس از آن-اینترنت- برای بیان نور خداوند و هدایت بشر و آموزش بیان حق ذکر استفاده کنید نه مانند مجرمان که از آن برای اشاعه فحشا و منکر سوء استفاده می‌کنند؛از خدا بترسید و شکر نعمت او را به جا آورید تا بر آن بیفزاید.
عزیزان من طارق السویدان و سلیمان العلوان؛ و هم چنین تمام علمای مسلمین، به خداوندی که خدایی جز او نیست قسم؛ اگر ناصر محمد یمانی حقاً مهدی منتظر باشد، تمام علمای مسلمین و مسیحی و یهودی حتی با کمک به یک‌دیگر نیز قادر نخواهند بود که ولو در یک مسئله بر او غلبه نمایند؛ امام مهدی ناصر محمد یمانی تنها یک شرط دارد؛ شرط او این است که در موارد اختلافات دینی به حکم خداوند رضایت بدهند:
{وَمَا اخْتَلَفْتُمْ فِيهِ مِنْ شَيْءٍ فَحُكْمُهُ إِلَى اللَّهِ ذَلِكُمُ اللَّهُ رَبِّي عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ} صدق الله العظيم [الشورى:10].
من در موارد اختلافات‌تان به هیچ حکمی جز حکم خداوند؛ رضایت نمی‌دهم که تصدیق فرموده خداوند تعالی است :
{أَفَغَيْرَ اللَّهِ أَبْتَغِي حَكَمًا وَهُوَ الَّذِي أَنزَلَ إِلَيْكُمُ الْكِتَابَ مُفَصَّلًا} صدق الله العظيم [الأنعام:114]
ای علمای مسلمین و مسیحی و یهودی، تا زمانی که دعوت به پذیرش حکم خداوند پاسخ ندهید؛ قادر نخواهم بود شما را قانع کرده و با حق آمده از سوی پروردگار عالمیان بر شما غلبه نمایم. تنها وظیفه امام مهدی ناصر محمد یمانی این است که در موارد اختلاف؛حکم خداوند را از آیات محکم کتاب برایتان استنباط کند و اگر در قرآن چیزی نیافتم؛ سراغ سنت رسول الله که مخالف آیات محکم کتاب نباشد می‌روم؛ چون امام مهدی منتظر سنت حق بیان قرآن را انکار نمی‌کند چرا که می‌دانم سنت حق نبوی نیز مانند قرآن از سوی خداوند رحمان آمده است و این تصدیق فرموده خداوند تعالی است که:
{فَإِذَا قَرَأْنَاهُ فَاتَّبِعْ قُرْآنَهُ (18) ثُمَّ إِنَّ عَلَيْنَا بَيَانَهُ(19)} صدق الله العظيم [القيامة].
به راستی که احادیث حق سنت نبوی؛ تنها بیان بیشتر قرآن هستند و ما آنچه را که با آیات محکم قرآن تناقض داشته باشد و یا بر خلاف عقل و منطق باشد، رد می‌کنیم؛ چرا که خداوند درمورد عقلتان نیز از شما سؤال خواهد کرد و تصدیق آن فرموده خداوند تعالی است که:
{ وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَٰئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا ‎(36)} صدق الله العظيم [الإسراء].
عزیزان من طارق السویدان و سلیمان العلوان و هم چنین تمام علمای مسلمین و امتشان و تمام مردم! تا زمانی که از عقل خود استفاده نکنید؛ عقلی که نعمت خداوند برای شماست، پیرو امام مهدی ناصر محمد یمانی نخواهید شد. پس در بیانات امام ناصر محمد یمانی تدبر کنید؛ آیا این بیان یک دیوانه و مجنون است؟ اگر امام ناصر محمد یمانی عقل خود را از دست داده،عقل شما که جایی نرفته و با تدبر در منطق و دلایل قوی وعلمی ناصر محمد یمانی که با آنها برایتان حجت می‌آورد؛ موضوع برایتان روشن خواهد شد.
مهدی منتظر ناصر محمد یمانی، انصار امام ناصر محمد یمانی را از پیروی کورکورانه برحذر می‌دارد، پس اگر دیدید امام ناصر محمد یمانی چیزی می‌گوید که مخالف عقل و منطق است؛ نگویید چون ما باور داریم او مهدی منتظر است؛ آنچه را بگوید باور کرده و از آن پیروی می‌کنیم ولو اینکه مخالف عقل و منطق باشد. به هیچ وجه چنین نکنید که به خداوند قسم پروردگار من از نعمت عقلی که به شما داده است جواب خواهد خواست.
ای عزیزان من؛علمای مسلمین و امتشان! برانگیخته شدن امام مهدی مانند برانگیخته شدن انبیاء و رسولان خداوند است، تنها کسانی از انبیاء و رسولان پیروی می‌کردند که بدون توجه به آیین و روش پدران شان؛ با استفاده ازعقل ومنطق درباره آنچه که پروردگارشان نازل نموده بود؛تفکر می‌کردند تا اگرعقلشان را به حکمیت قبول کنند، برایشان روشن گردد که این حقّ آمده از جانب پروردگارشان است؛ زیرا برای آنان روشن شده که یار آنها منطقی جنون آمیز ندارد و مردم را به جای خداوند، به سوی عبادت خود دعوت نمی کند؛ بلکه از آنان می‌خواهد به حق ربانی و الهی باشند و پروردگارشان را بدون شریک ستایش کنند و به فتوای عقل خود جواب دهند که خداوند سبحان و تعالی برای عبادت ازغیر آن احق تر است و آنچه را که پدرانشان بر آن بودند را ترک کرده و به دعوت حق پروردگارشان پاسخ گفته و از انبیای او پیروی نمایند. پیروان انبیا در ابتدای امر عالم نبودند تا به همین دلیل حق آمده از جانب پروردگار را تصدیق نمایند، بلکه چیزی نمی‌دانستند و در ابتدای امر با عقل خود در منطق مدعیان تدبر کردند وعقلشان آن را حقی دانست که ازنزد پروردگار آمده است، این خردمندان ،بندگانی هستند که خداوند آنان را هدایت کرده است؛ کسانی که قبل از شنیدن و اندیشیدن در سخنان مدعی؛ درباره او قضاوت نمی‌کنند. بلکه ابتدا به اقوال گوش داده و بعد از آنکه برایشان روشن شد که سخن حقی است که از جانب پروردگارشان آمده و عقل و منطق آن را می‌پذیرد، آن گاه از بهترین آن پیروی می‌کنند. اینان کسانی هستند که پیشاپیش به آنها بشارت هدایت شدن را می‌دهیم. این تصدیقی بر فرموده خداوند تعالی است که:
{فَبَشِّرْ عِبَادِ(17) الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَٰئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ (18)} صدق الله العظيم [الزمر]
واما در مورد کسانی که خداوند آنان را به سوی حق هدایت نمی‌کند؛ این گونه نیست که خداوند سبحان به آنان ظلم کرده و هدایتشان ننماید، تصدیق فرموده خداوند تعالی که:
{وَلا يَظْلِمُ رَبُّكَ أَحَدًا} صدق الله العظيم [الكهف:49]؛
بلکه آنان به خود ظلم می‌کنند چون کورکورانه از گذشتگان پیروی کرده و هیچ از عقل خود استفاده نمی‌کنند و برای همین هم کسانی که نسبت به حق آمده از جانب پروردگار کافرند می‌گویند:
{وَقَالُوا لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا كُنَّا فِي أَصْحَابِ السَّعِيرِ ‎(10)} صدق الله العظيم [الملك].
ای عزیزان من به این ترتیب روشن شد که علت ورود اهالی جن و انس آتش به آتش؛ عدم استفاده آنان از عقلشان برای تشخیص دادن حق از باطل و پیروی از آن بوده است و لذا خداوند تعالی می‌فرماید:
{وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِّنَ الْجِنِّ وَالْإِنسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لَّا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَّا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَّا يَسْمَعُونَ بِهَا أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ ‎(179)‏ } صدق الله العظيم [الأعراف]
ای علمای عزیز مسلمین؛ به راستی که خداوند امام مهدی را برای حکم دادن به حق در میان علمای مسلمین؛ مسیحی؛ یهودی و تمام بشر برانگیخته است. آیا عقل و منطق حکم می‌کند که مهدی منتظر مردم را به حکمیت بر اساس کتاب بحارالأنوار و یا کتاب البخاری و مسلم بخواند؟ با اینکه من احادیث و روایات حقی که در آنهاست را رد نمی کنم و تنها با مطالب دروغی که برخلاف آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم است؛ مخالفم.
شیوخ محترم جناب سلیمان العلوان و طارق السویدان، به راستی که من شما و تمام علمای یمن به خصوص و علمای مسلمین را به صورت عام به حضور بر سر میز گفتگوی جهانی با مهدی منتظر دعوت می‌کنم که در( پایگاه امام مهدی ناصر محمد یمانی) دایر شده و رنگ زمینه آن آبی تیره است؛ چون ما پایگاه‌های زیادی داریم. حقوق شما نزد ما محفوظ و مصون است؛ لذا میهمانان عزیز و مکرم پایگاه ما باشید؛ ما نه مانع حضور شما خواهیم شد و نه چیزی از سخنانتان را تغییر خواهیم داد و پناه بر خداوند که از جاهلان باشیم. پس اگر برایتان روشن شد که امام ناصر محمد به حق امام مهدی منتظر ناصر محمد یمانی است، از حق آمده از نزد پروردگارتان باخبر خواهید شد و اگر شما فقط در یک مسئله بر امام ناصر محمد یمانی غلبه نمودید؛ بر ناصر محمد یمانی است که از عقیده خود دال بر مهدی منتظر بودنش بازگردد و اگر علمای مسلمین تنها در یک مسئله بر من غالب شدند؛ تمام انصار در نقاط مختلف می‌بایست از پیروی از او دست بردارند، پس تمام مسلمانان شاهد باشید، هم بر خودتان و هم شاهد بر علمای مسلمین و مهدی منتظر حق. چون ناصر محمد یمانی، بعضی از عقاید دینی شما را درهم کوبیده و برباد خواهد داد؛ چرا که نشانی از دین خداوند در آنها نبوده و از نزد خداوند نیستند؛ بلکه از سوی شیطان رانده شده و بر زبان اولیای او که تظاهر به ایمان کرده و کفر و مکرخود بر ضد پیروی از ذکر محفوظ از تحریف و دستکاری را پنهان می‌نمایند؛ منتقل شده است. آنها برای انجام این کار به نزد محمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم می‌آمدند و در ظاهر خود را مؤمن نشان می‌دادند؛ اما کفر و مکر خود را مخفی می‌کردند و از ایمان ظاهری خود به عنوان پوششی استفاده می‌نمودند تا از راویان حدیث سنت نبوی به شمار آیند وخداوند تعالی می‌فرماید:
{إِذَا جَاءَكَ الْمُنَافِقُونَ قَالُوا نَشْهَدُ إِنَّكَ لَرَسُولُ اللَّهِ وَاللَّهُ يَعْلَمُ إِنَّكَ لَرَسُولُهُ وَاللَّهُ يَشْهَدُ إِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَكَاذِبُونَ ‎(1)‏ اتَّخَذُوا أَيْمَانَهُمْ جُنَّةً فَصَدُّوا عَن سَبِيلِ اللَّهِ إِنَّهُمْ سَاءَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ ‎(2)‏} صدق الله العظيم [المنافقون].
سپس خداوند شما را از روش آنان برای دور کردن مردم از راه خداوند آگاه کرد؛ آنها از شمشیر استفاده نمی‌کردند؛ روش آنها از ضربات شمشیر هم خطرناک‌تر بود! آنها از راویان حدیث سنت نبوی می‌شدند تا شما را از پیروی از آنچه که خداوند در آیات محکم قرآن عظیم نازل فرموده بود، گمراه کنند. لذا در مجالس حدیث حاضر می‌شدند تا از راویان حدیث گردند و خداوند تعالی می‌فرماید:
{مَنْ يُطِعْ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطَاعَ اللَّهَ وَمَنْ تَوَلَّى فَمَا أَرْسَلْنَاكَ عَلَيْهِمْ حَفِيظاً (80) وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِنْدِكَ بَيَّتَ طَائِفَةٌ مِنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ وَاللَّهُ يَكْتُبُ مَا يُبَيِّتُونَ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ وَكِيلاً (81) أَفَلا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ وَلَوْ كَانَ مِنْ عِنْدِ غَيْرِ اللَّهِ لَوَجَدُوا فِيهِ اخْتِلافاً كَثِيراً (82) وَإِذَا جَاءَهُمْ أَمْرٌ مِنَ الأَمْنِ أَوْ الْخَوْفِ أَذَاعُوا بِهِ وَلَوْ رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ وَإِلَى أُوْلِي الأَمْرِ مِنْهُمْ لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنْبِطُونَهُ مِنْهُمْ وَلَوْلا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ لاتَّبَعْتُمْ الشَّيْطَانَ إِلاَّ قَلِيلاً(83)} صدق الله العظيم [النساء].
از آنجا که به گواه خداوند تعالی، قرآن خداوند و احادیث بیان آن هر دو از سوی خداوند آمده‌اند :
{فَإِذَا قَرَأْنَاهُ فَاتَّبِعْ قُرْآنَهُ (18) ثُمَّ إِنَّ عَلَيْنَا بَيَانَهُ(19)} صدق الله العظيم [القيامة]
برای همین خداوند به شما می‌فرماید که اگر حدیث نبوی وارد در سنت بیان از جانب خداوند نباشد؛ یعنی از سوی شیطان وارد شده باشد؛ بین آن حدیث و آیات محکم قرآن اختلاف زیادی خواهید یافت چون حق و باطل ناقض یک بوده و متفق نیستند. لذا ای مردم؛ بدانید که خداوند ایات محکم قرآن را مرجع احادیث سنت نبوی قرار داده است و شما را آگاه نموده که چگونه احادیثی را که به دروغ و با بهتان به نبی نسبت داده شده‌اند تشخیص دهید، در این صورت حدیث با آیات محکم قرآن اختلاف زیادی خواهد داشت و برای همین است که من شما را در اختلافات دینیتان به سوی خداوند واحد قهار دعوت می‌کنم و مهدی منتظر تنها وظیفه دارد که حکم حق خداوند را از آیات محکم ذکر محفوظ از تحریف -که در صورت عدم پیروی از آن،حجت خداوند در روز قیامت بر شما خواهد بود-برایتان استنباط نماید و خدواند تعالی می‌فرماید:
{وَهَٰذَا كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ مُبَارَكٌ فَاتَّبِعُوهُ وَاتَّقُوا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ (155) أَن تَقُولُوا إِنَّمَا أُنزِلَ الْكِتَابُ عَلَىٰ طَائِفَتَيْنِ مِن قَبْلِنَا وَإِن كُنَّا عَن دِرَاسَتِهِمْ لَغَافِلِينَ (156) أَوْ تَقُولُوا لَوْ أَنَّا أُنزِلَ عَلَيْنَا الْكِتَابُ لَكُنَّا أَهْدَىٰ مِنْهُمْ فَقَدْ جَاءَكُم بَيِّنَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن كَذَّبَ بِآيَاتِ اللَّهِ وَصَدَفَ عَنْهَا سَنَجْزِي الَّذِينَ يَصْدِفُونَ عَنْ آيَاتِنَا سُوءَ الْعَذَابِ بِمَا كَانُوا يَصْدِفُونَ (157)} صدق الله العظيم [الأنعام].
ای علمای مسلمین؛ به دعوت به پذیرش حکمیت کتاب خداوند قرآن عظیم پاسخ دهید و بدانید محمدا رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم در رؤیایی حق به من فرمودند:
[كان مني حرثك وعليّ بذرك، أهدى الرايات رايتك وأعظم الغايات غايتك، وما جادلك أحدٌ من القرآن إلا غلبته]
[تو از جانب مادر(حرث ) از من و از جانب پدر(بذر ) از علی هستی؛ پرچم تو ؛ هدایت‌گرترین پرچم است و بزرگترین هدف؛ هدف توست و کسی نیست که با قرآن با تو به گفتگو بنشیند مگر اینکه از تو شکست بخورد]
و در رویایی دیگر:
[ وإنك أنت المهدي المنتظر وما جادلك عالمٌ من القرآن إلا غلبته]
[ و براستی که تو مهدی منتظری و عالمی نیست که از قرآن با تو بحث کند و بر او غلبه نکنی]
پایان رویای حق
ولی خدا را به شهادت می‌گیرم که او به شما فرمان نداده است که به احکام شرعی بر اساس رویایی که در خواب دیده می‌شود عمل کنید، چرا که رویا به صاحب آن اختصاص دارد. اما اگر خداوند در عالم واقعیت آن رویا را محقق سازد؛ آنگاه این رویا برای شما حجت خواهد بود و خواهید دید که هیچ عالم قرآنی نیست مگر اینکه ناصر محمد یمانی مقتدرانه برای او از آیات محکم قرآن حجت علمی بیاورد.
ای محبان و دوستان خداوند؛ با هر وسیله‌ای که می‌توانید، بیان حق کتاب را که ذکری برای خردمندان است، منتشر کنید و این مأموریت تمام کسانی است که خداوند آنان را از امر من باخبر گردانیده و آنان نیزمرا باور کرده و پیروی نموده‌اند. به خاطر کسانی که مانع حضور شما-در پایگاه‌ها- می‌شوند مأیوس نشوید؛ به خاطر کسانی که شما را انکار و تکذیب می‌کنند امید خود را از دست ندهید و همان سخنی را بیان کنید که پیروان یکی از انبیاء در این کلام خداوند تعالی، به مردم خود می‌گفتند:

{وَإِذْ قَالَتْ أُمَّةٌ مِنْهُمْ لِمَ تَعِظُونَ قَوْمًا اللَّهُ مُهْلِكُهُمْ أَوْ مُعَذِّبُهُمْ عَذَابًا شَدِيدًا قَالُوا مَعْذِرَةً إِلَى رَبِّكُمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ (164) فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ أَنْجَيْنَا الَّذِينَ يَنْهَوْنَ عَنِ السُّوءِ وَأَخَذْنَا الَّذِينَ ظَلَمُوا بِعَذَابٍ بَئِيسٍ بِمَا كَانُوا يَفْسُقُونَ(165)} صدق الله العظيم [الأعراف].
آیا می‌دانید بیان حق این سخنشان چیست:{قَالُوا مَعْذِرَةً إِلَى رَبِّكُمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ} صدق الله العظيم یعنی عذری در پیشگاه خداوند؛ تا ما را به خاطر تبلیغ نکردن آنچه که خداوند بر ما نازل نموده و ما نیز آن را باور کرده و پیرو آن شده‌ایم، مورد محاسبه قرار ندهد و هم چنین شاید تقوا پیشه کرده و از حق آمده از نزد پروردگارشان پیروی نمایند. پس عزیزان من از شکرگزاران باشید و بیان حق کتاب را به اطلاع مردم برسانید که همگی در دوران"گفتگو قبل از ظهور" قرار دارید، تمام این بیانات نور علی نور و شفایی برای سینه‌هاست؛ خسته و غمگین نشوید و با مردم به نیکی سخن گفته و بشارت دهید، باعث تنفرو فرارشان نشوید و در حین دعوت با مردم با خلق خوب و بسیار نیک برخورد نمایید و سخن خداوند را به یاد داشته باشید که:
{وَلَوْ كُنتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لاَنفَضُّواْ مِنْ حَوْلِكَ} صدق الله العظيم [آل عمران:159].
از فرمانی که خداوند به شما و تمام کسانی که مردم را به راه او دعوت می‌کنند،اطاعت کنید. خداوند تعالی می‌فرماید:
{ادْعُ إِلَى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمةِ وَالمَوْعِظَةِ الحَسَنَة} [النحل:125]،
و هم چنین می‌فرماید:
{وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ (34) وَمَا يُلَقَّاهَا إِلَّا الَّذِينَ صَبَرُوا وَمَا يُلَقَّاهَا إِلَّا ذُو حَظٍّ عَظِيم(35)} صدق الله العظيم [فصلت].
و به یاد داشته باشید با وجود این که فرعون از مسرفین بود و در زمین سرکشی می‌کرد:
{فَقَالَ أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلَى} [النازعات:24]،
خداوند به نبی خود موسى عليه الصلاة و السلام چه نصیحتی نمود؛ با وجود این خداوند به نبی خود موسی و برادرش که سلام و صلوات بر آنان باد، چنین فرمان داده و می‌فرماید:
{ اذْهَبَا إِلَىٰ فِرْ عَوْنَ إِنَّهُ طَغَىٰ (43) فَقُولَا لَهُ قَوْلًا لَّيِّنًا لَّعَلَّهُ يَتَذَكَّرُ أَوْ يَخْشَىٰ (44) }صدق الله العظيم [طه]
آیا می‌دانید بیان حق این سخنشان چیست :
{ قَالُوا مَعْذِرَةً إِلَى رَبِّكُمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ }صدق الله العظيم
یعنی در مقابل خداوند عذری داشته باشیم تا به خاطر عدم تبلیغ آنچه که خداوند بر شما فرستاده و آن را باور کرده و پیرو آن شده‌اید مورد محاسبه قرار نگیرید و هم چنین شاید آنها تقوا کرده و از حق آمده از جانب پروردگارشان پیروی نمایند.
عزیزان من ؛ شکرگزار خداوند باشید و در دوران"گفتگو قبل از ظهور" تمام بیانات حق کتاب را تبلیغ نمایید که همه آنها نور علی نور هستند و شفای قلب‌ها در آنها نهفته است؛ کوتاهی نکرده و محزون نشوید؛ با مردم به نیکی سخن گفته و به ایشان بشارت دهید و باعث تنفر و فرارشان نشوید و دعوت خود را با خلقی بسیار نیک وبا ملاطفت بیان کنید و به یاد این فرموده خداوند تعالی باشید :

{وَلَوْ كُنتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لاَنفَضُّواْ مِنْ حَوْلِكَ }صدق الله العظيم [آل عمران:159]
از فرمانی که خداوند به شما و به تمام دعوت کنندگان به راه خداوند داده است اطاعت نمایید که می‌فرماید:
{ ادْعُ إِلَى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ }[النحل:125]
و این فرموده خداوند تعالی :
{ وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ (34) وَمَا يُلَقَّاهَا إِلَّا الَّذِينَ صَبَرُ وا وَمَا يُلَقَّاهَا إِلَّا ذُو حَظٍّ عَظِيمٍ (35) }صدق الله العظيم [فصلت]
توصیه خداوند به نبی خود موسى عليه الصلاة والسلام را باید داشته باشید؛ با اینکه فرعون از مسرفانی بود که به ناحق ادعای بزرگی می کرد: {فَقَالَ أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلَى} با وجود این خداوند تعالی به نبی خود موسی و برادرش هارون عليهم الصلاة والسلام می فرماید:
{ اذْهَبَا إِلَىٰ فِرْ عَوْنَ إِنَّهُ طَغَىٰ (43) فَقُولَا لَهُ قَوْلًا لَّيِّنًا لَّعَلَّهُ يَتَذَكَّرُ أَوْ يَخْشَىٰ (44) }صدق الله العظيم [طه]
ای حبیبان خداوند (احباب الله) اگر مشتاق آن هستید که آنچه که او دوست دارد و باعث رضایتش می‌شود تحقق یابد؛ فتوایش درباره اینکه چه چیز را دوست داشته و از آن راضی می‌شود را در این فرموده پیدا می‌کنید:
{ وَلاَ يَرْضَىَ لِعِبَادِهِ الْكُفْرَ وَإِن تَشْكُرُواْ يَرْضَهُ لَكُمْ } صدق الله العظيم [الزمر:7]
خداوند در نفس خود دعوت بندگان به راهش را بیش از هر چیز دوست دارد؛ پس در مقابل آزارها صبور باشید چون خداوند هدایت آنها را بیشتر ازاین دوست دارد که به جنگ با شما برخیزند و شما نیز با آنها بجنگید و ایشان را بکشید و داخل آتش شوند؛ خداوند به شما فرمان نمی‌دهد با مردم به جنگ بپردازید تا مؤمن شوند اجبار و اکراه در دین خداوند راه ندارد و همان چیزی بر شماست که بر رسول خداوند و امام مهدی است و خداوند تعالی می‌فرماید:
وَإِن مَّا نُرِيَنَّكَ بَعْضَ الَّذِي نَعِدُهُمْ أَوْ نَتَوَفَّيَنَّكَ فَإِنَّمَا عَلَيْكَ الْبَلَاغُ وَعَلَيْنَا الْحِسَابُ ‎(40)‏} صدق الله العظيم [الرعد]
ممکن است یکی از کسانی که از احادیث شیطانی که مخالف آیات محکم قرآن هستند پیروی می‌کنند و خود را هدایت شده هم می‌دانند بخواهد حرف مرا قطع کرده و بگوید: "صبر کن ناصر محمد یمانی؛ بر اساس روایتی از عبدالله عمر رضي الله تعالى ؛محمد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم فرموده است:

[امرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله وأن محمدا رسول الله ويقيموا الصلاة ويؤتوا الزكاة فإذا فعلوا ذلك عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام وحسابهم على الله تعالی]
[ به من فرمان داده شده است تا با مردم بجنگم تا شهادت بدهند خدای جز الله نیست و محمد رسول خداست و نماز بپا داشته و زکات بدهند؛ اگر چنین کردند خون و اموالشان از من در امان است مگر به حق اسلام حسابشان به خداوند تعالی است]
البخاری و مسلم این روایت را نقل کرده و آن را در زمره احادیث صحیح قرار داده‌اند. واقد بن محمد بن زيد بن عبدالله بن عمر عن أبيه عن جده عبدالله بن عمرآن را نقل کرده است و این قسمت"الا بحق الاسلام" تنها از جانب البخاری نقل شده و مسلم آن را نقل نکرده است و معنای این حدیثی که از نبي صلى الله عليه وسلم نقل شده و از بسیاری از بزرگان معنی این حدیث نقل شده است در صحیح البخاری از أنس رضي الله عنه نقل شده که نبي صلى الله عليه وسلم گفته است:
[ أمرت أن أقاتل الناس يعني المشركين حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله وأن محمدا عبده ورسوله فإذا شهدوا أن لا إله إلا الله وأن محمدا رسول الله وصلوا صلاتنا واستقبلوا قبلتنا وأكلوا ذبيحتنا فقد حرمت علينا دماؤهم وأموالهم إلا بحقها ]
[ به من فرمان داده شده که با مردم -یعنی مشرکان- بجنگم تا شهادت دهند لا اله الا الله و محمد عبده و روسله. پس اگر شهادت دادند لا اله الا الله و محمد رسول الله و نماز ما را خواندند و قبله‌ی ما را پذیرفتند و از حیواناتی که ما ذبح کردیم خوردند؛ خون و اموال آنها برای ما حرمت دارد مگر به حقّ]
و امام احمد آن را از میان احادیثی که معاذ بن جبل ازنبي صلى الله عليه وسلم نقل کرده است

پایان نقل قول .
امام مهدی ناصر محمد یمانی در پاسخ می‌گوید: خیر این حدیث با مکری خبیثانه و از جانب شیطان رانده شده آمده است تا مردم را به مبارزه با شما سوق دهد چون اگر نخواهند با شما بجنگند؛ باید با اکراه و اجبار و با خواری دین شما را بپذیرند و اگر نپذیرند شما با جنگ؛ به دلیل عدم پذیرش دین خدا خونشان را زمین ریخته و زنان و اموالشان را به عنوان غنیمت خواهید گرفت. چنین روشی نه امر خداوند است و نه امر رسولش؛ این دستور شیطان رانده شده است و چگونه شده که شما از دستور شیطان تبعیت کرده و از فرمان خداوند رحمن که در آیات محکم کتابش آمده است؛ سر پیچی می‌کنید؟ خداوند تعالی می‌فرماید:
{ إِنَّ هَٰذِهِ تَذْكِرَةٌ فَمَن شَاءَ اتَّخَذَ إِلَىٰ رَبِّهِ سَبِيلًا ‎(19)‏}[المزمل]
{ فَذَكِّرْ إِنَّمَا أَنتَ مُذَكِّرٌ (21) لَّسْتَ عَلَيْهِم بِمُصَيْطِرٍ (22) } [الغاشية]
{فَذَكِّرْ إِن نَّفَعَتِ الذِّكْرَىٰ (9) سَيَذَّكَّرُ مَن يَخْشَىٰ (10) وَيَتَجَنَّبُهَا الْأَشْقَى (11) الَّذِي يَصْلَى النَّارَ الْكُبْرَىٰ (12) ثُمَّ لَا يَمُوتُ فِيهَا وَلَا يَحْيَىٰ (13) قَدْ أَفْلَحَ مَن تَزَكَّىٰ (14) وَذَكَرَ اسْمَ رَبِّهِ فَصَلَّىٰ (15) بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا (16) وَالْآخِرَةُ خَيْرٌ وَأَبْقَىٰ (17)}[الأعلى]
{ أَفَأَنْتَ تُكْرِهُ النَّاسَ حَتَّى يَكُونُوا مُؤْمِنِينَ }[يونس:99]
{لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (256)} [البقرة].
{ وَقُلِ الْحَقُّ مِن رَّ بِّكُمْ فَمَن شَاءَ فَلْيُؤْمِن وَمَن شَاءَ فَلْيَكْفُرْ إِنَّا أَعْتَدْنَا لِلظَّالِمِينَ نَارً ا أَحَاطَ بِهِمْ سُرَ ادِقُهَا وَإِن يَسْتَغِيثُوا يُغَاثُوا بِمَاءٍ كَالْمُهْلِ يَشْوِي الْوُجُوهَ بِئْسَ الشَّرَ ابُ وَسَاءَتْ مُرْ تَفَقًا (29) }[الكهف]
{ وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّ سُولَ وَاحْذَرُ وا فَإِن تَوَلَّيْتُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّمَا عَلَىٰ رَ سُولِنَا الْبَلَاغُ الْمُبِينُ (92) } [المائدة]
{وَقَالَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا لَوْ شَاءَ اللَّهُ مَا عَبَدْنَا مِن دُونِهِ مِن شَيْءٍ نَّحْنُ وَلَا آبَاؤُنَا وَلَا حَرَّمْنَا مِن دُونِهِ مِن شَيْءٍ كَذَٰلِكَ فَعَلَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ فَهَلْ عَلَى الرُّسُلِ إِلَّا الْبَلَاغُ الْمُبِينُ (35)} [النحل].
{قُلْ أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ فَإِن تَوَلَّوْا فَإِنَّمَا عَلَيْهِ مَا حُمِّلَ وَعَلَيْكُم مَّا حُمِّلْتُمْ وَإِن تُطِيعُوهُ تَهْتَدُوا وَمَا عَلَى الرَّسُولِ إِلَّا الْبَلَاغُ الْمُبِينُ (54)} [النور].
{وَإِن تُكَذِّبُوا فَقَدْ كَذَّبَ أُمَمٌ مِّن قَبْلِكُمْ وَمَا عَلَى الرَّسُولِ إِلَّا الْبَلَاغُ الْمُبِينُ (18)} [العنكبوت].
{وَإِن مَّا نُرِيَنَّكَ بَعْضَ الَّذِي نَعِدُهُمْ أَوْ نَتَوَفَّيَنَّكَ فَإِنَّمَا عَلَيْكَ الْبَلَاغُ وَعَلَيْنَا الْحِسَابُ (40)} [الرعد]. صدق الله العظيم
پس ای خردمندان از خداوند پروا کنید؛ از شما می‌پرسم به حق آن که ابرها را روان ساخته و کتاب را نازل فرموده و انسان را از خاک آفریده است؛ آیا تمام فرامینی که خداوند در آیات محکم کتاب به رسولش داده است با دستوری که شیطان با به نسبت دادن دروغ حدیث به خداوند رحمن و رسولش وارد سنت بیان کرده است مخالفت ندارد:

[امرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله وأن محمدا رسول الله ويقيموا الصلاة ويؤتوا الزكاة فإذا فعلوا ذلك عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام وحسابهم على الله تعالی]
[ به من فرمان داده شده است تا با مردم بجنگم تا شهادت بدهند خدای جز الله نیست و محمد رسول خداست و نماز بپا داشته و زکات بدهند؛ اگر چنین کردند خون و اموالشان از من در امان است مگر به حق اسلام حسابشان به خداوند تعالی است]

من از صحابه رسول الله که این حدیث از آنها نقل شده خوبی چیزی نمی‌گویم؛ چون شیاطین بشر همان گونه که به رسول "ذکر" نسبت دروغ می‌دهند به صحابه برگزیده هم همین نسبت را می‌دهند. پس از خدا بترسید و از کتاب خداوند و سنت حق رسولش پیروی کنید مگر آن احادیثی از سنت بیان که مخالف آیات محکم قرآن هستند و بدانید چنین احادیثی از جانب شیطان است؛ خداوندا شاهد باش که من به آنها ابلاغ نمودم .
آیا نمی‌دانید که حتی اگر تمام انس و جن را به اکراه وادار کنید تا به خداوند رحمن ایمان آورده و نماز بر پا داشته و زکات بدهند؛ نماز و زکاتی که با اکراه انجام شده باشد، پذیرفته نمی‌شود؟ مگر اینکه با خلوص و تمایل قلبی نماز خوانده و زکات بدهند و ترس از کسی باعث آن نشده باشد. تصدیق فرموده خداوند تعالی است:
{إِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَأَقَامَ الصَّلَاةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَلَمْ يَخْشَ إِلَّا اللَّهَ فَعَسَىٰ أُولَٰئِكَ أَن يَكُونُوا مِنَ الْمُهْتَدِينَ (18)} صدق الله العظيم [التوبة]،
خداوندا شاهد باش که من به آنها ابلاغ کردم.
و اما در مورد جهاد در راه خداوند برای پایان دادن ظلم انسان بر برادر انسانش، خداوند به کسانی که در زمین قدرت و فرمانراویی
(تمکین ) داده باشد؛ امر نموده برای پایان دادن ظلم انسان به برادر انسانش جهاد کنند وتصدیق فرموده خداوند تعالی:
{الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ (41)} [الحج]،صدق الله العظيم
{كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَلَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتَابِ لَكَانَ خَيْرًا لَّهُم مِّنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَأَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ (110)} صدق الله العظيم [آل عمران]. صدق الله العظيم
اما با کمال تأسف؛ بسیاری از علمای امت و منبریان؛ بین آیات محکمی که در آن از دعوت به سوی خداوند سخن گفته می‌شود و آیات محکمی که به جهاد در راه خداوند و امر به معروف و نهی از منکر اختصاص دارد؛ فرقی قائل نمی‌شوند. جهاد برای پایان دادن ظلم انسان به برادر انسانش است و نمی‌توان انسان را با زور و اکراه وادار نمود تا به خداوند رحمن ایمان بیاورد. ای کسانی که خود و پیروانتان را به بیراهه کشانده‌اید؛ آیا در قرآن تدبر نمی‌کنید یا بر قلب‌هایتان قفل زده شده است؟
برایتان مثالی خواهم آورد تا نشان دهم چگونه کسانی که نادانسته به خداوند نسبت می‌دهند و تصور هم می‌کنند هدایت شده‌اند، توانستند پیروان خود را قانع کنند که به جنگ کافرانی بروند که ایمان نمی‌آورند. برای مثال به آنها می گویند محمد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم گفته است:

[ عن عبدالله عمر رضي الله تعالى عنهما أن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله وأن محمدا رسول الله ويقيموا الصلاة ويؤتوا الزكاة فإذا فعلوا ذلك عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام وحسابهم على الله تعالى ]رواه البخاري ومسلم

و سپس می‌گویند این به معنای آن است که خداوند به ما امر نموده تا به جنگ مشرکین رفته و آنها را به قتل برسانیم یا اینکه مؤمن شوند و نماز گذارده و زکات بپردازند؛ در غیر این صورت خداوند خون آنها و زنان و فرزندان و اموالشان را به عنوان غنیمت را بر ما حلال کرده است و سپس می‌گویند خداوند تعالی می‌فرماید:
{فَاقْتُلُواْ الْمُشْرِكِينَ حَيْثُ وَجَدتُّمُوهُمْ وَخُذُوهُمْ وَاحْصُرُوهُمْ وَاقْعُدُواْ لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ فَإِن تَابُواْ وَأَقَامُواْالصَّلاَةَ وَآتَوُاْ الزَّكَاةَ فَخَلُّواْ سَبِيلَهُمْ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ }صدق الله العظيم [التوبة:5]
و آیات بیشتری برایشان آورده و می‌گویند خداوند تعالی می‌فرماید:
{إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَيُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْرَاةِ وَالْإِنجِيلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَىٰ بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُم بِهِ وَذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ (111)} [التوبة]، صدق الله العظيم
و خداوند تعالی می‌فرماید:
{وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّىٰ لَا تَكُونَ فِتْنَةٌ وَيَكُونَ الدِّينُ كُلُّهُ لِلَّهِ فَإِنِ انتَهَوْا فَإِنَّ اللَّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ بَصِيرٌ (39)} صدق الله العظيم [الأنفال]".
امام مهدی ناصر محمد یمانی در پاسخ می‌گوید: خداوند فرمان جنگ با کافرانی را داده است که به خاطر دین شما به جنگ با شما می‌آیند و پیروانتان را گرفتار فتنه می‌کنند برای همین خداوند فرمان داده است تا با کفاری که به جنگتان می‌آیند بجنگید تا باعث فتنه کسانی نشوند که به دعوت شما ایمان آورده و باورتان کرده و از دین حق پروردگارشان پیروی می‌کنند در اینجا واجب است به برادرانتان یاری رسانید؛ تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{ وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ }صدق الله العظيم [الأنفال:72]
و تصدیق حدیثی ازمحمد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم:
[ إِنَّ مَثَلَ الْمُؤْمِنِينَ فِي تَوَادِّهِمْ وَتَرَاحُمِهِمْ كَمَثَلِ الْجَسَدِ إِذَا اشْتَكَى تَدَاعَى بِالسَّهَرِ وَالْحُمَّى]
[ حکایت مؤمنان در دوستی و مهربانیشان مانند اعضای بدن است وقتی یکی رنجور شود دیگران از او مراقبت و نگهداری می کنند]
صدق عليه وآله الصلاة والسلام
به راستی که خداوند به شما فرمان داده است با کافرانی بجنگید که به جنگتان آمده و می‌خواهند نور خداوند را خاموش کنند؛ نه اینکه به کافرانی که جنگی با شما ندارند تعدی نمایید تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَقَاتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلَا تَعْتَدُوا إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُعْتَدِينَ (190)} صدق الله العظيم [البقرة].
خداوند شما را از ارتباط با کافرانی که با شما سرجنگ ندارند؛ نهی نمی‌فرماید، بلکه به شما فرمان داده است با آنها به عدالت و قسط و همانند برادرانتان و بر اساس اصولی دینی رفتار کنید. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{لَّا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ لَمْ يُقَاتِلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَلَمْ يُخْرِجُوكُم مِّن دِيَارِكُمْ أَن تَبَرُّوهُمْ وَتُقْسِطُوا إِلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ (8)} صدق الله العظيم [الممتحنة].
خداوند به رسولش فرمان نمی‌دهد با آنها بجنگد تا ایمان بیاورند؛ بلکه به بنده و رسول خود امر می‌کند تا بین مؤمن و کافر عدالت برقرار کند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{فَلِذَٰلِكَ فَادْعُ وَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَقُلْ آمَنتُ بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ مِن كِتَابٍ وَأُمِرْتُ لِأَعْدِلَ بَيْنَكُمُ اللَّهُ رَبُّنَا وَرَبُّكُمْ لَنَا أَعْمَالُنَا وَلَكُمْ أَعْمَالُكُمْ لَا حُجَّةَ بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمُ اللَّهُ يَجْمَعُ بَيْنَنَا وَإِلَيْهِ الْمَصِيرُ (15)} صدق الله العظيم [الشورى]،
چگونه ممکن است محمد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم برخلاف این عمل کرده و بگوید:
[ عن عبدالله عمر رضي الله تعالى عنهما أن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله وأن محمدا رسول الله ويقيموا الصلاة ويؤتوا الزكاة فإذا فعلوا ذلك عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام وحسابهم على الله تعالى ] رواه البخاري ومسلم
اما درباره این فرموده خداوند تعالی:
{فَإِذَا انسَلَخَ الْأَشْهُرُ الْحُرُمُ فَاقْتُلُوا الْمُشْرِكِينَ حَيْثُ وَجَدتُّمُوهُمْ وَخُذُوهُمْ وَاحْصُرُوهُمْ وَاقْعُدُوا لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ فَإِن تَابُوا وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ فَخَلُّوا سَبِيلَهُمْ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ (5)} صدق الله العظيم [التوبة].
به راستی که مقصود خداوند مشرکان مکه است که بعد از اعلام برائت تخلف کردند؛ چون خداوند به مسلمانان فرمان داده بود که مشرکان حق نزدیک شدن به خانه معظم او را ندارند و این خانه اختصاص برای ادای حج به مسلمانان اختصاص دارد. خداوند از حج خانه معظم خود توسط مشرکانی که شاهد کافر بودن خود بودند،برائت جست ؛ و آن را برای تمام کسانی که ایمان به خداوند و روز قیامت داشته و در عبادت کردن پروردگارشان شرک نیاورده باشند قرار داد. برای همین به مسلمانان فرمان داد که مشرکان حق نزدیک شدن به مسجد الحرام را ندارند. خداوند تعالی می‌فرماید:
{يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْمُشْرِكُونَ نَجَسٌ فَلَا يَقْرَبُوا الْمَسْجِدَ الْحَرَامَ بَعْدَ عَامِهِمْ هَٰذَا وَإِنْ خِفْتُمْ عَيْلَةً فَسَوْفَ يُغْنِيكُمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ إِن شَاءَ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (28)} صدق الله العظيم [التوبة].
بعد از آنکه در روز حج اکبر؛ بیزاری و برائت خداوند و رسولش اعلام گردید؛ هرمشرکی که در مکه پیدا می‌شد به منزله مقاومت وی در برابر فرمان برائت خداوند و رسولش بود؛ لذا فرمان خداوند بر این قرار گرفت که با آنها مبارزه شود ولو اینکه به پوشش کعبه آویخته باشند؛ مگر اینکه اعلام کنند مسلمانند و نماز برپا کرده و زکات بدهند؛ و این به معنی این است که آنها در زمره برادران دینی مسلمانان شده‌اند و مانند شما نسبت به مسجد الحرام حق دارند و برای همین نیز فرمان داده شد که راه این دسته باز شود. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{ وَأَذَانٌ مِّنَ اللَّهِ وَرَ سُولِهِ إِلَى النَّاسِ يَوْمَ الْحَجِّ الْأَكْبَرِ أَنَّ اللَّهَ بَرِ يءٌ مِّنَ الْمُشْرِ كِينَ وَرَ سُولُهُ فَإِن تُبْتُمْ فَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَإِن تَوَلَّيْتُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّكُمْ غَيْرُ مُعْجِزِي اللَّهِ وَبَشِّرِ الَّذِينَ كَفَرُ وا بِعَذَابٍ أَلِيمٍ (3) إِلَّا الَّذِينَ عَاهَدتُّم مِّنَ الْمُشْرِ كِينَ ثُمَّ لَمْ يَنقُصُوكُمْ شَيْئًا وَلَمْ يُظَاهِرُ وا عَلَيْكُمْ أَحَدًا فَأَتِمُّوا إِلَيْهِمْ عَهْدَهُمْ إِلَىٰ مُدَّتِهِمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ (4) فَإِذَا انسَلَخَ الْأَشْهُرُ الْحُرُ مُ فَاقْتُلُوا الْمُشْرِ كِينَ حَيْثُ وَجَدتُّمُوهُمْ وَخُذُوهُمْ وَاحْصُرُ وهُمْ وَاقْعُدُوا لَهُمْ كُلَّ مَرْ صَدٍ فَإِن تَابُوا وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ فَخَلُّوا سَبِيلَهُمْ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّ حِيمٌ (5) وَإِنْ أَحَدٌ مِّنَ الْمُشْرِ كِينَ اسْتَجَارَ كَ فَأَجِرْ هُ حَتَّىٰ يَسْمَعَ كَلَامَ اللَّهِ ثُمَّ أَبْلِغْهُ مَأْمَنَهُ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا يَعْلَمُونَ (6) } صدق الله العظيم [التوبة]
جز اینکه خداوند به مؤمنان فرمان می‌دهد اگر کسی از کافران یا مشرکان به آنها پناه بیاورد؛ به او پناه دهند تا کلام خداوند را بشنود. اگر از حق پروردگارش پیروی کرد که چه بهتر ؛ واگر نپذیرفت ؛ خداوند به شما امر نموده که او را به خانه‌اش برسانید و همراه او باشید تا از مکه خارج شود و با او به خوبی برخود و رفتار شود. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَإِنْ أَحَدٌ مِّنَ الْمُشْرِكِينَ اسْتَجَارَكَ فَأَجِرْهُ حَتَّىٰ يَسْمَعَ كَلَامَ اللَّهِ ثُمَّ أَبْلِغْهُ مَأْمَنَهُ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا يَعْلَمُونَ (6)} صدق الله العظيم [التوبة].
ای کسانی که نادانسته به خداوند نسبت داده و خود و پیروانتان را به گمراهی می‌کشانید؛ ازخدا پروا نمایید.ای علمای مسلمین که با وجود تفاوت بسیار زیاد بین شتر و الاغ؛ فرق بین الاغ و شتر را تشخیص نمی‌دهید (لا تفرقون بین البعیر و الحمیر ) از خداوند بترسید!! چگونه است که شما قادر نیستید مهدی منتظر حق را که از جانب پروردگارتان آمده است از کسانی که با مسّ شیطان سرگردان و آشفته شده و ادعای مهدویت می‌کنند؛ تشخیص دهید. کسانی که هر از چند گاه سربلند کرده و با وسوسه شیطانی که قرینشان است، خود را مهدی منتظر می‌دانند. آیا نمی‌دانید این از مکر شیطان بزرگ است تا وقتی خداوند مهدی منتظر حق را به سویتان فرستاد؛ بگویید:" این هم یکی از کسانی است که هر از چند گاهی پیدا شده و ادعا می‌کنند مهدی منتظرند؟"آیا از او رو برمی گردانید تا اینکه عذاب خداوند با سیاره‌ای که به آن سیاره دهم می‌گویید بر سرتان نازل شود؛ آیا پروا نمی‌کنید؟
آیا در بیان حق ذکر-قرآن عظیم-که مهدی منتظر حق امام ناصر محمد یمانی از آنها برایتان حجت می‌آورد تدبر نمی‌کنید؟ علم مقتدارنه او را با علومی که مهدیون دروغینی که با مسّ شیاطین سرگردان شده‌اند مقایسه نمی‌نمایید؛ از خدا پروا نمی‌کنید؟ اگر شما از کسانی باشید که قبل از شنیدن سخن درباره آن حکم نمی‌دهند؛ با تدبر در منطق و دلایل علمی مقتدرانه امام مهدی ناصر محمد یمانی و برهان‌های مدعیان مهدویت که ندانسته به خداوند نسبت می‌دهند متوجه تفاوت امر می‌شوید و درمی‌یابید تفاوت بین مهدی منتظر و مدعیان دروغینی که شخصیت او را به سرقت برده‌اند مانند تفاوت بین شتر و الاغ است؛ یا شما شتر را از الاغ تشخیص نمی دهید؟
ای مردم! زمان قيامت فرا رسيده و كسی جز خداوند نمی تواند جلوی عذاب را بگیرد آیا به این سخن می‌خندید و نمی گریید؟![اشاره به آیات کریمه سوره النجم:أَزِفَتِ الْآزِفَةُ (57) لَيْسَ لَهَا مِن دُونِ اللَّهِ كَاشِفَةٌ (58) أَفَمِنْ هَٰذَا الْحَدِيثِ تَعْجَبُونَ (59) وَتَضْحَكُونَ وَلَا تَبْكُونَ (60) ]. آیا می‌دانید که امام مهدی ناصر محمد یمانی با کلام خداوند، پروردگار عالمیان شما را مورد خطاب قرار می‌دهد و بیان حق قرآن را با قرآن و از محکمات آن برایتان می‌آورد؛ آیات روشنی که آیات بنیادی و اساسی کتاب و از محکماتی هستند که برای عالم و جاهلتان به زبان عربی آمده است؛ ظاهر و باطن آن را هم علمایتان درک می‌کنند و هم جاهلان ؛ چون ظاهر و باطن آنها یکسان است و تنها کسانی که قلبشان از حق منحرف است از درک دیدن آنها کور و ناتوانند.
شیخ گرانقدر و محترم ومکرم سلیمان العلوان و شیخ گرانقدر و محترم و مکرم طارق السویدان، عزیزان من به گرمی به شما خوش آمد می‌گوییم و شما را از شجاع‌ترین علمای مسلمین می‌دانیم چرا که می‌خواهید از حدود دین دفاع نمایید؛ چه مردان نیکویی. آیا می‌دانید علت این پراکندگی و تفرقه که باعث شده برخی ازمسلمانان مانند تیری که از کمان رها شده از دین دور شده و کشتن مسلمان به دست برادر مسلمانش را حلال بدانند، چیست؟ سبب آن حکمت احمقانه علمای دین در فرار از گفتگو با رهبران "مارقین" به بهانه جلوگیری از شهرت یافتن آنهاست و کسانی هم بدون اندیشه از این "مارقین" پیروی می‌کنند و تنیجه‌اش این است که می‌بینید که حتی در خانه‌های خداوند شما را می‌کشند و این ثمره‌ی بذری است که کاشته‌اید کلام مشهورتان این است که: "با او گفتگو نمی‌کنیم تا کمک نکنیم مشهور و شناخته شود". در حالی که درست این است که در برابر او حجت علمی و برهان قوی از آیات محکم قرآن اقامه کرده و وی را با صفت "گمراه بودن آشکار" مشهور نمایید. فرض کنیم طارق السویدان و سلیمان العلوان در پایگاه امام ناصر محمد یمانی بر او غلبه کنند و برای انصارش روشن شود که ناصر محمد یمانی از گمراهان و گمراه کنندگان است و اگر سلیمان و سویدان از آیات محکم قرآن حجت بیاورند و ناصر محمد یمانی؛ پاسخ طارق و سلیمان را حذف کند؛ انصارش خواهند دانست که آنها در برابر او حجت قوی و علمی آورده‌اند و انصار امام ناصر محمد یمانی از او روگردانده و از شیوخ گرانقدر طارق و سلیمان متشکر خواهند بود که آنان را از گمراه سازی ناصر محمد یمانی-اگر که گمراه باشد- رها ساخته است. شما را به خداوند قسم، آیا اگر طارق و سلیمان از آیات محکم قرآن دربرابر امام ناصر محمد یمانی بیاورند؛ چنین اتفاقی نخواهد افتاد؟ پس ای مردم، نسبت به این حکمت خبیثانه کافر شوید که می‌گوید: "نباید با او گفتگو کنیم تا به مشهور شدنش کمک نکرده باشیم"، بلکه باید کسی را که باعث گمراهی مردم می‌شود، بشناسانید ولو اینکه ناصر محمد یمانی باشد. ولی انصار من از من پیروی می‌کنند چون از خردمندان هستند و برای همین به خداوند قسم نمی‌توانید آنها را از پیروی از من بازگردانید؛ مگر اینکه برای تأویل قرآن بیانی بهتر و سخنی درست‌ترو هدایت‌گرتر از بیان ناصر محمد یمانی بیاورید ولی نمی‌توانید چنین کنید؛ می‌دانید چرا؟ چون من امام مهدی ناصر محمد یمانی از شما نسبت به کتاب خداوند قرآن عظیم آگاه تر هستم .
شیخ گرانقدر سلیمان و سویدان؛درمورد این فرموده خداوند تعالی چه فکری دارید:
{وَإِذْ قَالَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ إِنِّي رَسُولُ اللَّهِ إِلَيْكُم مُّصَدِّقًا لِّمَا بَيْنَ يَدَيَّ مِنَ التَّوْرَاةِ وَمُبَشِّرًا بِرَسُولٍ يَأْتِي مِن بَعْدِي اسْمُهُ أَحْمَدُ فَلَمَّا جَاءَهُم بِالْبَيِّنَاتِ قَالُوا هَٰذَا سِحْرٌ مُّبِينٌ (6) وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ وَهُوَ يُدْعَىٰ إِلَى الْإِسْلَامِ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (7) يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ (8) هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ (9)} صدق الله العظيم [الصف].
وسؤالی که مطرح می‌شود این است که: خاتم الأنبیا و مرسلین درزمانی که کودک و در گهواره بود با چه نامی خوانده می‌شد، آیا نام ایشان "احمد" بود؟ خیر بلکه نام او محمد صلّى الله عليه وآله وسلم، است؛ به خاطر آن که أحمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم همان محمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم است، لذا ای مردم، می‌بینید که خداوند حجت حق را در برهان قوی علمی قرار داده است نه در نام، به رغم اینکه شیوخ گرانقدرطارق السویدان و سلیمان العلوان قبل از اینکه خداوند مهدی منتظر ناصر محمد را برانگیزد، به حق آمده از نزد پروردگار شهادت داده‌اند که خداوند مهدی منتظر را به عنوان ناصر محمد(یاری رساننده به محمد) برمی‌انگیزد. ممکن است سلیمان با عصبانیت بگوید:"مهلت بده ناصر محمد یمانی؛ به ما تهمت می‌زنی؟ کی طارق و سلیمان شهادت داده‌اند که خداوند مهدی منتظر را به عنوان ناصر محمد(یاری رسان به محمد) برمی‌انگیزد؟" امام مهدی ناصر محمد در پاسخ می‌گوید: آیا شهادت می‌دهید که خداوند مهدی منتظر را به عنوان نبیّ جدید از سوی پروردگار عالمیان برمی‌انگیزد؟ جوابتان معلوم است:"ای کسی که تصور می‌کنی مهدی منتظر ناصر محمد هستی، برتوست که بدانی ما شهادت نمی‌دهیم که خداوند مهدی منتظر را به عنوان نبیّ جدید بر می‌انگیزد، چون این محمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم است که آخرین نبی و رسول خداست و فتوای خداوند درآیات محکم کتابش تصدیق آن است:
{مَّا كَانَ مُحَمَّدٌ أَبَآ أَحَدٍ مِّن رِّجَالِكُمْ ولكن رَّسُولَ ٱللَّه وَخَاتَمَ ٱلنَّبِيِّينَ وَكَانَ ٱللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيماً(40)} صدق الله العظيم [الأحزاب].
و برای همین طارق و سلیمان و تمام علمای مسلمین و عامه مسلمانان شهادت می‌دهند که خداوند امام مهدی ناصر محمد را برمی‌انگیزد، یعنی خداوند او را به عنوان یاری رسان(ناصر) به محمدٍ رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم برمی‌انگیزد و او با همان حجتی که با محمدٍ رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم نازل شده است برای مردم حجت می‌آورد یعنی قرآن عظیم. چرا که خداوند امام مهدی را به عنوان یک نبیّ جدید برنمی‌انگیزد، بلکه یاری رساننده به آنچه که محمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم -آخرین نبیّ و رسول خداوند که سلام و صلوات بر او خاندان مطهرش باد-با خود آورده است، خواهد بود."
شیوخ گرانقدر سلیمان و طارق السویدان، آیا می‌خواهید به چیزی که به حدیث اضافه شده یعنی [واسم أبيه اسم أبي] متمسک شوید؟ با اینکه میان شما و شیعیان و بسیاری از فرق دیگر درمورد این قسمت اضافه شده اختلاف شدیدی وجود دارد، شما می‌خواهید با این قسمت اضافه شده با من مباهله کرده و بیان حق قرآن را رها نمایید، آیا نمی دانید حجت خداوند در علم است نه در اسم؟ و برای همین هم خداوند تعالی می‌فرماید:
{وَمُبَشِّراً بِرَسُولٍ يَأْتِي مِن بَعْدِي اسمه أَحْمَدُ} صدق الله العظيم [الصف:6].
اما شما می‌دانید اسم ایشان عليه الصلاة والسلام "محمد" بود و از زمانی که در گهواره بود مردم او را "محمد" می‌نامیدند نه "احمد" و به راستی که خداوند برای هر یک از انبیای خود که بخواهد دو نام قرار می‌دهد. برای مثال نبی الله یعقوب و نبی الله اسرائیل در حالی که این دو نام متعلق به یک نفر است؛ همین طور "احمد" و "محمد" که نام یک نفر است و خداوند می‌خواهد بدانید که حجت او در علم است نه در اسم ونام امام مهدی منتظر "محمد بن عبدالله"نیست بلکه اسامی او در ادامه می‌آید:
1- مهدی منتظر"ناصر محمد"
2- مهدی منتظر" عبدالنعیم الأعظم"
که اگر فکر کنید؛ در این نام‌ها حکمت بالغه‌ای وجود دارد، پس جدال با حجت اسم را کنار گذاشته و با برهان قوی علمی حجت بیاورید و اگر سرباز زنید؛ پیش از این به حق درمورد حدیث محمدٍ رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم درباره اسم اسم مهديّ منتظَرکه فرموده است: [يواطئ اسمه اسمي]، برایتان فتوا داده‌ایم. ولی شما معتقدید که مقصود تطابق اسم او با اسم من است و برای همین عده‌ای او را با نام "مهدی منتظر محمد بن عبدالله" و یا "احمد بن عبدالله" می‌نامید، اما علمای لغت عربی که از خردمندان هستند درک خواهند کرد که مقصود از "التواطؤ" تطابق نیست بلکه مقصود از "التواطؤ" توافق و همراهی است.
سؤالی که مطرح می‌شود این است که: آیا اسم محمد با نام من یعنی "ناصر محمد"موافق نیست؛ یعنی می‌بینید که نام محمد همراه و موافق نام من است نه مطابق آن، چون نام نبیّ عليه الصلاة والسلام (محمد بن عبد الله) است و امام مهدی ناصر محمد و خداوند همراهی و توافق نام محمد را در نام پدرم قرار داده است؛ که این هم حکمت بالغه‌ای دارد تا هرکس که حق را تصدیق کرد و پیروی نمود، شهادت دهد که :
(أشهدُ أنْ لا إله إلا الله وأشهدُ أنّ محمداً رسولَ الله صلّى الله عليه وأشهد أنّ الإمامَ المهديَّ ناصرُ محمدٍ)
چون امام مهدی رسول پروردگار عالمیان نیست و کتاب جدیدی با خود نیاورده است که بخواهید شهادت حق بر رسالت او بدهید، چون رسالت حقی که امام مهدی ناصر محمد یمانی با خود دارد و برایتان‌از آن حجت می‌آورد همان رساله‌ی خداوند یعنی قرآن عظیم است که محمدٌ رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم و تمام تابعین حق تا روز دین بر اساس آن حجت می‌آورند.
وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين.
أخوكم في دين الله الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
اخرین به روز رسانی: 11-09-2022 06:03 AM